derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Ahad, 19 Disember 2010

camera phone VS DSLR..setanding???

hi all....kali ni sue nak zip ceket tangan sue...hihi
kali ni xnak berceloteh banyak sangat...
cuma biar mata anda menatap jerk..hihihih
ni saje jerk..nak kongsi...korang mst prnh dengar sal camera yang hebat uh...
iaitu seperti DSLR..memang diakui..
camera tu hebat n cantik kualiti pic dia....
ni contoh camera tu..

(sumber:google)

ha...ni la rupanya camera tu..memang superb ar...
sue pun ade cita2 gak nak beli..
lagipun, kan sue amek cos seni...
nt sem brape ntah, kami akan belajar secara terperinci mengenai fotografi iaitu dalam bab seni digital...waaaa....xsabar2 ase..hihi
kalau korang nak tahu, sue ni suka sangat bergambar..
(kira perasaan sorang2 r)
hehehe
lau orang ajak bergambar, susah nak tolak...
lagi pun dulu memang pernah bercita2 nak involve dalam bidang glamour uh...
tp mase tu sue kecelaruan identiti ar..xthu nak jdi ape...
last2 sue pilih gak ar bidang yang amat sue minat gak ni..iaitu perguruan....
n paling best, amek cos seni.yeeaa!!!!
hihi
ok2....tadi sue dah cakap xnak bercakap banyak kan, terover lebih pulak..huhu
*dah memang sifat sue, suka cakap banyak*
ngeeeeee~
ni sue cuma nak tunjuk...yang walaupun kita xde camera sehebat cam DSLR uh, kita stillleh uat pic cantik setanding cam guna camera tu...
ni contoh2 pic yang sue guna camera phone jep...
tapi harus pandai la...
iaitu bab2 mngedit....
suka..suka...suka..suka...suka...suka...
SANGAT!
hihihihi...


sue edit guna PHOTOSHOP....
tapi bukan kedai foto taw...ngeee~
photoshop tu sejenis perisian or software tu edit2 pic ni...
jadi....kat bawah ni contoh2 pic sue yang amek guna camera phone jep,tp edit guna software tu,..
kira bagi sue, dah ok sangat dah..hihi



(yang ni konon2 jadi artis,pastu paparazi snap pic candid ar :P)



(ni lak perasan mata tu cantik...hihihi)


(ni lak..kes nak berlakon ayat2 cinta, tapi xkesampaian..)
(n yang last ni..lain cket...sue edit guna photoshine...)



korang leh dapatkan software ni kt internet jep..pastu download....

so, ape pendapat korang?
ok x pic yang guna camera phone ni jep?


p/s: sue pun bukan pandai sangat edit...tapi dah hobi..ngeeee~

Tiada ulasan:

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...