derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Ahad, 26 Disember 2010

HANIS ZALIKHA

HANIS ZALIKHA??

siapa dia ni???siyes sue xkenal...bukan ape..sebelum ni x amek kisah sangat sal blog ni..tp semenjak dua menjak dah makin aktif berblogging ni,ade la terbaca entri kat blog sape entah,yang citer pasal HANIS ZALIKHA ni yang mengalahkan dato siti nur haliza dalam carian google...
pergghhhh..tabik ar akak,,..akak memang superb ar...
jadi diri ni tertanya2, siapa dia ni?
sampai glamer tahap tu kan?
so sue pun cari la...cari punya cari,akhirnya jumpa...
(ayat cam susah je nak cari dia,padalah skali klik terus jumpa kot)
hahaahahaha
ni lah rupanya blogger terkenal tu....nampak sangat sue ni ketinggalan zaman..ngeee~

siyes akak ni cantik..kalah siti nurhaliza aw...
first time tengok, terus terpukau..ni sue yang pempuan tengok..lau lelaki??
haha..korang jawab la sendiri...
tp siyes ar..dia ni cantik.cantik.saya ulangi sekali lagi, CANTIK!
n setakat yg sue tahu,dia ni pun adalah seorang model..wowowowoww
patut la..mmg sesuai sangat akak jadi model...terus meluap2 ase minat kt akak ni..hihihii

ape2 pun,sekarang sue dah kenal la siapa yang orang duk cakap2 tu..memang cantik..n no wonder la dia kalahkan artis lain lam carian trbnyk google tu, dia ni cantik, penulisan dia pun seronok dibaca...

start dari hari tu,sue memang sllau gak ar jenjalan baca story kat blog dia..hihihi

p/s:kak hanis, sue mintk maaf ea,amek pic tnpa kebenaran..
(pic pun cari kat google gak..hihi)

3 ulasan:

shahjiehan berkata...

huiyoo..market la cik haniz nih~

Suraya berkata...

tahu xpe..cantik kot...
sue yg pmpuan pun terpukau..huhuu

░♥si lampu neon♥░ berkata...

MMG CUTE BUDAKNYE =)


ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
# RAHSIA KULIT CERAH MACAM FATIN LIYANA#
# PUSH UP BRA PEREMPUAN#
# PANGGILAN TELEFON NUFFNANG !#
# UPDATE PENEMPATAN GURU 2011#

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...