derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Selasa, 28 Disember 2010

sharifah amani xsah terima award???

オハイオ州の神








aha..memang xsah pun..sebab sebenarnya award tu milik saya!
hihihi

yea!dapat award...ceh3...kononnya aku lah yang paling hebat dapat award..ngeee~
sebenarnya, kalau korang nak tahu, ni first time dapat award kt blog..hihihi
so,thanx sesangat kepada pemberi award,iaitu



Ni award yang sue dapat tu...waaa...ase cam xcye
agy ni...huhuhu 


so,sempena award ni,sue kena la jawab soalan dari puteri raja..:)

1.ucapan untuk putri?
jawapan: semoga putri hepi selalu n traffic naik..hehe (harap2 sue pun kena tempias)

2..Award nie nampak gedix,lawa or buruk,ley bgtaw??
jawapan: shantek! harap maaf,xmemilih jawapan pilihan di atas..hehe

jadi,sue nak ucapkan terima kasih kerana suka bagi sue award ni...:)

p/s: ade sape2 nak bagi sue award lagi ke?? :)


8 ulasan:

Tam berkata...

shaya pun nanak gakkkk
PULAU PINANG BAKAL TENGGELAM

Suraya berkata...

nak award ke,nak bg award?hehe

Hanis MY berkata...

tahniah! salam kenal dan salam follow...

Suraya berkata...

thanx akak..n yea!akak follower ke 50...yes! sue pn ade nk bg award..pd sesiapa yg ke 50..hihi..ternyata,kak orang bertuah tu..ngeee~ :)

syarifah nuraisyah berkata...

nak jugekk..heheh

puteri.diyana berkata...

hoho..
ur wlcome..hehe..
nice entry sis..
=)

Suraya berkata...

:) most welcome...

░♥si lampu neon♥░ berkata...

IGTKAN SHARIPAH NANI TADDI HIHI

ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
# RAHSIA KULIT CERAH MACAM FATIN LIYANA#
# PUSH UP BRA PEREMPUAN#
# PANGGILAN TELEFON NUFFNANG !#
# UPDATE PENEMPATAN GURU 2011#

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...