derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Selasa, 11 Januari 2011

AWARD 1

SALAM

ha...lenguh2 jari ni..huhu...duk menaip siapkan entri award2 ni...
ni salah satu sue dapat award tag dari kak fida  yang bak kata orang terengganu , "comey lote"..
hehehe
suke akak ni taw...dia sweet, baik, n mudah mesra...
n rajin komen2 lak tu..huhuhu
kak fida ni antara blogger yang mesra dengan sue..
sue xcakap yang lain xmesra, korang mesra rakyat k...sayang korang!!
cume ngan kak fida ni, rasa rapat tau..huhu



1. Apa yang buatkan kamu mula berblogging?

sue start berblogging ni masa sue kapel ngan my ex, faizal dulu..
duk boring2, rindu kat dia, sue menulis le blog..sebab dia sllu bz gak kan,sue ni lak suka cakap banyak..jadi sue tulis ape2 yang sue rasa nak citer kat blog, n dia akan baca..huhu..
dulu belog ni namanya "bila hati berbicara" tapi sekarang sue dah tukar... no more kaitan lagi..hope dia bahagia..huhu..
*sedeyh tetiba la plak tulis jawapan ni*

2. Kamu rasa apa perubahan blog kamu dari dulu sampai sekarang...

sue ni susah nak puas hati ngan design n susun atur belog sue ni..jadi sue selalu tukar2 n cari yang terbaik n berkenan dihati..tu dari segi layout la...n dari segi widget n susun atur, sekarang lebih kemas n xbanyak widget, sebab nanti jadi berat page load...

pastu, dari segi lagu, dulu sue ada letak lagu..tp bila sue baca pasal belog yang ada lagu akan menjengkelkan pembaca sebab lau diorang bukak tag banyak2, lagu tu akan bercampur n menyerabutkan kepala diorang...jadi ia menjadikan kemungkinan besar diorang akan click "X" close dari baca blog kite...huhu..mungkin ade betol gak.. jadi sue pun xnk la menyerabutkan readers sue yang baik hati sume ni...n now, my blog xde lagu...huhu..
tp ok x?

3. Apa yang kamu suka pasal Syarafina Zaini atau ceritasyarafina.blogspot.com?

sue jujur ngaku, ni first sue view blog syarafina ni...sue dapat award ni pun sebab kak fida yang comel tu tag..huhu..
jadi, sue xlayak tuk komen sal pemilik belog diatas sebab xberapa kenal pn lg..cume first sue tengok belog tu, sue cakap dalam hati,
" cantiknya tuan belog" :)


4. Tagged sekurang-kurangnya tiga rakan blogger yang setia






ok...dah ciap..fuhhhh...ok, NEXT!






3 ulasan:

ku izzati berkata...

owh sue!!yg lepas2 pun tak buat lg dear..

Suraya berkata...

xpe2..ni pun yg sue "peram" gak..ade mse bru uat...:)

rizwan's sweetheart berkata...

huh su... risau mr. busyuk akak tengok badan akak yang mengembang secara tetiba baca pujian2 melambung sue tu... hehe... TQ dear... akak bg sue sebab sue bukan jerk setia & ctk tapi sue gak suka tagged akak :))

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...