derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Selasa, 11 Januari 2011

AWARD 2


saya dapat awar lagi! yeay~

SPEECH: speechless..hahahaha...
xde lah...terima kasih taw kak husna sebab tag n bagi sue award ni..sue ikhlas lor follow kak husna...leh kata hari2 mmg wajib g blog kak husna...sebab sue suka!!!sue suka baca, suke tengok n suke senyum2 baca kisah kak husna :)

 4 ciri lelaki yang lelaki/wanita idaman untuk dijadikan suami/isteri::

erk...nak kena bagitau gak ea..
1. dia mestila hensem:..haha..sebab dah fitrah manusia nak pasangan yang indah di mata..hensem n cantik tu subjektif..ok? tp yg sue nak la..ni impian,jodoh kite cm ne, kite xthu kan...tp lau boleh sue nak yg berkulit cerah :P
2.bertanggungjawab: selalu amek tahu pasal sue n family,..anggap family sue cam family dia n sme gak ngan sue, family dia family sue.n dia sangat2 menghargai diri sue seadanya.
3. pemimpin: xsemestinya dia menteri, tp maksud sue, ia harusla yang jenis boleh memimpin keluarga n diri sue sendiri.
4.menghormati orang: ni penting kowt,..sue benci lelaki yang penting diri sendiri...bajet sume dia bagus,hoho..lelaki cam tu leh ucapkan bye2 k..
5. ceria: ops..terlebih dah..xpe lah..nak bg thu gak..haha..sue nak lelaki yang ceria, sebab baru ngam ngan sue yang ceria ni, n xsuka gadoh2 cari pasal tau...

satu tips untuk kekalkan hubungan dengan pasangan::
seteruk mana pun pasangan anda, tp lau anda bagi dia keyakinan n kepercayaan, pasti dia akan hargai..n jangan duk mendesak n tuduh bukan2..sebab dari dia xuat ape yang korang tuduh, last2 dia bosan,dia buat tol2.. korang gak yang merana..

pernah ada terjumpa doa pendekat jodoh dan putus cinta?::
xpernah lak..sebab doa ikut kata hati jep..lau ayat yg tol2 khas tu, xpnh lak..huhu

10 link pilihan anda dan beritahu mereka telah memenangi award ini::

teddyuna
~
kacangpanjang
~
pillowmillow
~
duan lang
~
penghuni malam
~
farid kamil
~
puterifardiyana
~
kak feeda
~
cnol
~
kak hanis MY

2 ulasan:

Suraya berkata...

speech yg korang uat tuju kat sue, bukan kt yg bg sue award...

ku izzati berkata...

fuhh xde..hehhe..yang lame2 pun xterbuat lg..

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...