derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Selasa, 11 Januari 2011

AWARD YANG MASIH PANAS2 LAGI!

Heeeeeeeeeeeeee...
again n again...best gak jd blogger ni,dapat award..hehe..
award kali ini datangnya daripada cik cantik manes irma...
ni beliau yang cantik
click pada pic ni untuk dapat tiket penerbangan percuma ke blog beliau..hehe
im the owner
cik irma,pinjam pic taw...
huhuhuu

tol sue cakap kan..cik cantik manes!~
n kat bawah ni award dari beliau ~~



:)
a) Ape pendapat kamu tentang blog Irma A.Wahid?

tentang blog beliau ye....bagi sue, sejujurnya sue cakap *ayat sue slalu nak best*
First2 bukak, perkataan sue cakap dahulu,"cantiknya mata kat header ni"
fuuhhh..siyes..mata irma cantik sangat....n sue suka rama2 kat blog cik irma ni...de 2 ekor..simbolik sbgai pasangan yang sedang bahagia bercinta..huhu
n blog dia berwarna warni, namun xmelampau..itu bagus sebenarnya..supaya pembacaan entri tidak dinganggu oleh warna2 yang terlalu serabut n striking...
n blog si cantik ni banyak pic2...suke..suke...suke!
:)

b) Bagi cadangan atau kritikan membina tuk blog Irma A.Wahid?
cadangan?sue ni pun cam xlayak jep bagi cadangan..huhu..sue dah la follower xramai, blog sue pun bukan berjaya cam blog org lain,bese2 je blog sue ni...
tp lau nak pandangan peribadi, sue boleh bagi la...
bagi sue, blog irma ni dah ok dah...
cuma sal widget tu, kasi susun kemas ckit lagi..yang sekarang pun bukannya terabur or xkemas, but if susun ikut saiz n bilangan yang betol, mst lg cantik kan? :)

3 ulasan:

Irma A.Wahid berkata...

Thnx 4 the cadangan and pujian sue~~~~hehehehe

Suraya berkata...

HEHE....thanx 4 award~ :)

Irma A.Wahid berkata...

pujian anda melebih la plak~~~malu ahhh~~ hahahahah

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...