derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Selasa, 11 Januari 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !

hai all... thanx to cik cantek manis irma
sebab dah tag sue tuk join satu contest yang menarik iaitu seperti di bawah...
xkelip2 sue tengok...sue layak ke??huhu


yang best nye, cik cantik manis irma ni tag sue n cakap:
"cikgu suraya yang ade blog sgt sweet cm gula2 header nya"

syarat-syarat penyertaan ::

  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri diPelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggal kan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

dengan ini, sue mengetag~~
mrs.rizwan  : blog pink yg cantik cam tuannya..
puteri:  blog yang bubble2,,..tomey~
cekgu bella: pink2 love gitu....
yuna: Blog yg pink jugak...comel gitu~
mushroom:  blog polka dot yg tomey2!

5 ulasan:

bact berkata...

gua nk join
tp rumah gua selerak la
hahha

Irma A.Wahid berkata...

sweet like candy~~~ heheheh

acul berkata...

saya lelaki tp sy nk join gak sbb suke2 hehe...

ape2pun gud luck k :)

Mknace berkata...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

Irma A.Wahid berkata...

have something for you cik sue~~~

http://irm4blues.blogspot.com/2011/01/cik-surayakamu-dapat-award-lagi.html

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...