derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Selasa, 8 Februari 2011

bila bosan,apa kamu buat?!

salam all

merujuk kepada tajuk kali ni,perkara yang dibuat ketika bosan...
nak tahu pe? haaaa...jom tengok!

malam ni sue saja nak menggediks upload picture sue masa keluar g bandar ngan gurls semalam...
~sue, syue, nini,ain,dan atien~

tapi,...pic yang ada hanyalah pic posing sorang2 kerana kebosanan menuggu didalam kereta...kerana mereka pergi mencucuk atm yang xbersalah...
hahahha

so,kesempatan yang ada, macam2 mimik muka la yang jadi..
siap jadi model vico agy...hahahaha
layan je la ~

1. uat peace! afi,peace!hehe


2. start minum vico daa...dahaga okey!



3. vico lagi..



4. dan lagii....seduuttt kasi abes~



5.cubaan menumbuk diri sendiri dengan gaya penuh kegedikkans yg di pelajari.hahaha



6. gaya fikir  ngah nak buat pe..



  
7.try uat muka serius...tp...erk..cam xserius jep..horror ade la..haha


            
8. letih posing la konon..uat2 tdo..ceeehhh....



ada lagi...tapi tenet cam mengong lembab jep..so upload cket2 je dlu..heeeee~


p/s: terima kasih pada cahaya matahari yang membantu mencerahkan muka si tapak kuali...kerjasama mu bersama phone ku amat bagus...sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan..hehehhee

       








8 ulasan:

Cu Mirah berkata...

napok cam barisi ckit...hehehehe

Suraya berkata...

yup2...dlm proses kuruskan badan nim:P

Hidayati berkata...

Sukenye gambar2 gediks ni. Suke sangat.

Hidayati berkata...

Opps lupa nak jemput ke segmen teka-teki akak. Just click "SEGMEN SANTAI AHAD" kat side bar blog akak & cuba jawab teka-teki yang akak sediakan. Ader hadiah tau sambil menghilangkan bosan.

EmanCloud berkata...

ecececece tido pon pose ayu eh? kih3 =)

Syafiq Rosli berkata...

cumil je gmbr ckgu..:)

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

cikgu comel lah ! hihihi

Cikgu Suraya berkata...

hihik..terima kasih smua :)
kalian pn comel2 :)

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...