derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Jumaat, 18 Mac 2011

cikgu nak pergi sekolah!


hai..peace all...
ni pehal posing pakai baju kurung ni?ha....ni sebab amek feel jadi cikgu...hehe..xlah..tu gambar masa lam kelas..masa kuliah...oghen!
sweet x?hehe

sebenarnya minggu depan,@ hari ahad ni, sue dah start jalani PBS, kat sekolah...PBS, apa tu? lau xsilap sue, ia bermaksud, pengalaman berasaskan sekolah..tapi bukan macam praktikal...just pergi sekolah dan buat pemerhatian tentang perkembangan kanak2 dan beberapa tugasan yang telah diberikan...
sue sangat2 lah teruja,okey! berdebar, takot pun ada...ye la kan..ni kan kali pertama sue buat PBS ni..sebab sue kan baru masuk sem 1 PISMP...bru je start uat program ijazah...jadi, ni first time buat PBS..sebelum ni pernah g sekolah,tunjuk ajar budak melukis untuk pertandingan dan ada temubual cikgu mengenai KSSR.. tapi kali ni lain....sue akan jalani PBS ni kat SK PALOH...kenal x? 
sue akan jalani PBS ni dengan sahabat baik sue..ATHIRAH MAZLAN @TUCK!
harap semuanya ok je...

MURID2 TUNGGU CIKGU DATANG!!!

ni antara pic sue dengan tuck! n confirm masa PBS nanti, bertambah2 lah pic nye...dasar gila gambar! hahahha

tuck!sayang kamu!


ni masa kat pantai~



p/s: saya nak jadi cikgu yang berkualiti!



4 ulasan:

TeratakAzmi berkata...

SK Paloh? haha kapung sdri ah kire nih..

Chekgu Azrine berkata...

cikgu...

baru posting ke apa.. tak faham ler??

Suraya berkata...

xle..baru nak ber pbs @ SBE....

Tanpa Nama berkata...

jadilah cikgu yg berkualiti...

_nyut2_

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...