derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Rabu, 23 Mac 2011

cikgu teruja!best sangat!

salam semua...
sedih..huhu...sue punya lappy punya screen (ayat belit2) rosak, jadi semua akan nmpk double....tulisan yang sue ngah taip ni pun double...tp sue gagahkan mata menatap semua ni semata2 untuk update blog....
kali ni sue nak update pasal sue ber PBS di SEKOLAH KEBANGSAAN PALOH....best? kalau pasal murid2,memang best...pasal cikgu2 lain? pun best jugak....tp.............................ade segelintir yang xbest..tapi, bisalah lah kan....dah memang adat la cam tu...

sue nak citer banyak, tapi pening dah tengok huruf2 ni double....so, sue lampirkan gambar je la..boleh?


ni antra pic bersama student....


kelas 1 arif yg comel2 dan baik...

cikgu ckp, sume wat peace~~~


peace~~~wif cikgu tirah n cikgu sha... :)

Cikgu Suraya
ni lak pic sue masa kecik...leh join ngan budak2 atas tu x? sama x?hehe....

1 ulasan:

Faizal88 berkata...

tomey la cikgu ite nieeee...

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...