derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Rabu, 8 Jun 2011

blog pemenang segmen: cikgu tanya best ke couple?


blog pemenang
 segmen: cikgu tanya best ke couple?



dah sekian lama simpan entri ni...huhu..so sekarang ni sue dah pilih 2 blog pemenang tuk segmen: cikgu tanya best ke couple?......dan seperti yang sue janjikan, sue akan review blog pemenang... 
sue pilih berdasarkan cabutan dengan menulis link korang yang join atas kertas dan letak lam balang, pastu pilih dua...huhu...tu je cara yang paling adil..sebab sue xdpt memilih dengan tepat ..sume bagi jawapan yang menarik..so susah2 buat kputusan, sue buat la cabutan..adil kn?

so, kepada sesape yang nak baca entri diorng yang join, leh klik sini
jadi, taadaaaaa....ni 2 blog yang bertuah!

...AsyLya story...



ni ha....belog gadis yang cantik molek..yang sue suka kat blog dia, ade lagu best...sue pernah try main keyboard lagu tu...love story...tp yang ni versi melayu....so sweet...pemilik blog ni memang suka warna purple n pink kot...blog dia cantik n kemas....siap ade yang tersayang agy kat blog :)
sue doakan korang kekal bersama selamanya ea :)
jom terjah blog si cantik :) http://asylya-1001story.blogspot.com



yang kedua

!  Firdaus Kasim


nama beliau sangat sue selalu tengok..haa...ade satu lagi nama sue selalu tengok...azroykassim...erk..nak tanya, korang berdua dik beradik ke?huhuhu
blog dia ni ade sediakan ruangan iklan  tau..so, sesape berminat nak iklankn blog or pape,leh terjah beliau...
blog dia ni dah punyai hampir 1000 follower....entri2 nya pon menarik...banyak info dan tips di kongs...so, jom terjah dia! :)http://www.firdauskasim.com/

2 ulasan:

Cik Lya berkata...

waaahhh...
sy terpilih aaa...
heee~ terima kasih cikgu....
hehehehe.. :)

Cik Rose Cute berkata...

Dah lama Tak singgah sini...sibuk layan Contest hehehe..

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...