derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Sabtu, 30 Julai 2011

[seram] boleh tumpang pergi kubur??

seram,,..ya..memang seram...kisah yang bakal ku ceritakan ni memang seram...
kisah ini berlaku pada jumaat yang lepas..
waktu tu masih pagi..dalam pukul 7.30 pagi..
kelihatan dua orang gadis berpakaian serba hitam berjalan di jalan yang sepi...
wajah mereka tidak kelihatan...
suasana amat dingin pagi tu..sebuah kereta myvi warna kelabu lalu dan berhenti betul2 disebelah mereka..
pemandu itu melihat wajah kedua-dua gadis tu...
adakah begini wajah mereka???

apabila cermin kereta diturunkan, mereka berdua berkata..

"boleh tumpang pergi  kubur??"

dan yang mengejutkan ialah,rupa mereka.....menakutkan??

bukan..tetapi ni..dibawah ni rupa sebenar mereka~

hihihi..suaya n suada sedang jalan kaki ke kubur belakang maktab sebab kami ade program bersihkan kawasan kubur untuk BIG kita orang..(bina insan guru)

so, kemas kawasan kubur la hari tu...



1: sedang mencabut dan memotong rumput2 tu..ade seorang kanak2 girang,harap maklum =_='

2: sama seperti di atas,tapi cube cari beza dia..hahaha

3: pandai diorang ni berlakon kan..rosyam nor xnak amek berlakon ke?hihik

4: ni antara orang kampung yg terlibat iaitu jkkk n juga ketua kampung :P

antara budak2 kelas sue :)

nini and syue....pastu yang sebelah ni antara makanan yang kami makan ritu...puding tu kak pijah yang buat..
and rock melon (warna oren) tu ketua kampung sedekahkan tuk kami..huhu

dan yang kat bawah ni....

ada gaya tukang kebun berjaya x?hahahhaha..abaikan muka serabai n berpeluh + minyak tu okkeeyyy..
 =_='

lepas tu sue laju je balik sebab takot xsempat bas untuk balik umah..tp naseb baik kak pijah hantar sampai kat mydin mall, jumpa my best friend,ida...karok2 n makan2,pastu balik terus..kidnap ida wat balik kat umah..hahaha


p/s: encik faizal dah balik malaysia !!!yeaaayyyy!!!!! gembira berjuta2 anggur :P

Tiada ulasan:

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...