derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Isnin, 15 Ogos 2011

SYAITAN di bulan PUASA

salam...

sue menaip entri ini dengan keadaan yang agak menakotkan....
ce baca ayat kat bawah...

"ADuiii.. buLAn2 pUAsa poM aDe pEncUri.. PeCaH MAsUk bLok... paStU CmaNe kiToRng nK p tOiLet? nk bNgUN SAhUr seMua tu? ya ALLAH... konKLuSinya T.A.K.O.T. ! TOLONG!!!! _penghuni bLOk yg keTAkoTAn"


kesian...dan juga takot...kat atas tu adalah status kawan satu maktab dengan sue..beliau adalah seorang perempuan dan juga tinggal di hostel di mana bloknya terletak hanya bersebelahan dengan blok sue, dan  blog beliau menetap itu sangat famous amos dengan masalah kecurian yang melibatkan ilmu hitam dan makhluk ghaib....

dan ni keterangan lain mengenai peristiwa di atas..

" ;( ade! semalam, kul 4 pagi... ada budak aras sy bukak pintu nk p toilet, ternmpak, laki, x pakai baju, tutup muka, haaaaaaaaaaaaa ;( takoytla.. kul 4-5 tu padahal time org bngun sahur nk p toilet semua... camane ;( aduiiii "

ape??lelaki? ni dah kira tahap merbahaya dah ni..ye tahu...lelaki adalah manusia..namun, ia berada di hostel perempuan..so??bahaya la kan? lau x mencuri, merogol dan sebagainya..niat dia kita xtahu, tapi confirm dah niat tak elok lau pukul 4 pagi masuk hostel perempuan....

pastu, kawan kepada kawan sue ni komen status dia...

"ya ALLAH.. bahaya tol kwsn situ.. dorg suka beno pch masuk dorm.. 2 nasib baek xmenyamar pakai baju pompuan bagai.. jd mcm kteorg dulu, pencuri 2 ciap pakai baju kurung lagi.. then, nyorok lam dorm.. mmg kena hati2 la nik.. risau tol.."             

see....macam2 la manusia ni...dah jadi manusia, nak jadi setan...
time setan kena ikat ni, dia sukarela lak amik alih tugas tu...adoyai.....
harap2 xde yang bukan2 berlaku...mintak jauh la......amin.

p/s: identiti kawan sue tu terpaksa dirahsiakan~




SHARE pun boleh buat duit...click sini tuk join!

Tiada ulasan:

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...