derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Ahad, 8 Januari 2012

bahagianya mereka

salam...

bahgianya melihat orang bahagia....
alhamdulillah, mereka dah temui kebahagiaan...kebahagiaan dalam bercinta..tiada yang lebih bahagia dalam cinta melainkan disatukan sebagai suami isteri..sangat indah...bersatunya hati kita dengan insan yang kita cinta..

setiap kali sue lihat gambar2 perkahwinan senior2 sue, kadang2 sue tersenyum sendiri..nampak jelas terpancar diwajah mereka kebahagiaan itu...
ni kak husna....senior sue yang telah pun tamat pengajian dan dah pun bergelar guru...sue suke tengok dia..cantik,pandai masak..bijak...dan entah apa yang membuatkan sue tertarik untuk mengikuti perkembangan hidup dia...dia seoalah2 mempunyai aura...yup..aura tersendiri..
kini dia telah pun mempunyai pasangan hidup yang merupakan seorang doktor muda di hospital putrajaya..dan kak husna ni pun bakal menjadi seorang ibu xlama lagi..tahniah kak :')
sue entah bila la akan rasa semua tu...doakan sue ye kak...

 
(maaf kak, pinjam satu gambar)
see...sama cantik sama padan..nanti anak pun msti comel!
kalau nak g blog dia, ni ha husnanerra.blogspot.com
sue suke baca...

dan juga seorang lagi iaitu kak munirah..
(maaf kak, pinjam satu gambar)
kak munirah ade jemput sue ke majlis dia..tapi xdapat g...walaupun satu terengganu dan xjauh mane pun dari rumah...


dan ramai lagi yang dah kawen...yang still belajar kat maktab n dah kawen pn ramai...
dan dalam kelas sue siap ade yang dah jd ibu pn ade...bahagia n kagum tengok mereka..

(maaf kak, pinjam satu gambar)
kak yanie bersama anaknya fakhrul..sekrang fakhrul dah tembam...ni gambar mase dia tecik...


dan yang kat bawah ni lak...kak roro dengan rayyan yang selalu buat sue ase nak geget dia!

(maaf kak, pinjam satu gambar)
comey2 kan anak diorang....sangat2 bahagia....

p/s: bila tengok gambar2 ni kan...teringat lak kat anak2...ya Allah, makbulkanlah impian dan doaku ~~

2 ulasan:

Hanim Mahali berkata...

Insya'Allah saat kamu akan tiba. Semoga hasrat tercapai :-)

Suraya Faizal berkata...

thnks hanim...insyaallah..mudah2an...sue pn slalu berdoa... :)

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...