derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Rabu, 4 Januari 2012

syukur

salam...hye semua....rinduuu rasa nak ngadap blog ni and blogwalking..lame rasanya tinggalkan blog ni...orang yang datang berkunjung pun xseberapa dah..xpe lah..janji yang datang tu ikhlas datang baca kan..kurang2 ade lah jugak yang sudi...ye lah..sue sedar...blog sue ni bukan nye femes macam blog cik epal, fatin liyana, cik oren, cik nenas dan sebagainya... sue pun xkejar follower dan x kejar traffic...kenikmatan menulis blog ni adalah bila orang suka dan enjoy baca apa yang kite tulis..bukan kejar glamour pun...sue pun sekarang sedang berbahagia dan xnak la kejar2 glamour ni...kalau boleh nak orang kenal sbb penulisan dan peribadi kita,bukan sebab gossip or publisiti murahan..cehhh..ayat..hehe..

MINTA TOLONG -- satu lagi, sue nak minta tolong readers boleh x? sue nak kuruskan badan..ape cara paling efektif dan xmemerlukan kos yang terlalu besar? pleeeeaaaseeeeee...sape yang tahu, leh tolong kongsi ngan sue x? sbb sue nak slimkn badan..sape yang xnk cantik dihari bahagia kan? dan hari2 adalah hari bahagia bagi sue...so, mcm mne tu? hehe...ape2 pun, kalau korang ade tips, sharekn ea....korang komen kat bawah ni pun boleh...sue harap sangat...

BERITA BEST -- haaa...ni nak citer...sem ni sue suke sangat...sbb xperlu berjemur panas dan pakai baju pj ke kelas..sebabnya sem ni belajar anantomi dan fisiologi..so, pakai baju kurung je g kelas...yeay! best! hahahaha...dan sem ni akan ade buat painting...dan sem ni jugak sue ade berita baik nak kongsi...tapi tunggguuuuuu...belom masenye nak citer...hehehehehe

KAWAN BAIK -- citer sal best friend...cam ne pemahaman korang terhadap erti "kawan baik"...bagi sue la...kawan baik ni adalah orang yang xde niat buruk, dan ikhlas kawan ngan kita...x kira senang or susah, tetap bersama...senang citer, ia adalah sahabat... dan alhamdulillah..sue ade kawan baik kat maktab ni.. antaranya syue, athirah dan sorang lagi tapi bukan same kelas la...dia kelas math..farahin..tp syue ngan tirah adalah kawan sue yang sangat rapat...sue selesa citer or kongsi ape2 ngan diorang..dan sue turut sedih if diorang ditimpa kesusahan or musibah..terasa macam sue lak kat tempat diorang... hurm..harap hubungan persahabatan kita ni kekal sampai bila2....tp sue pun ade kawan baik dari zaman sekolah dan kita orang letak nama "GENG KOALA" hahahaha...pelik2 je nama... ahlinya 5 orang...sue, azie, ida, atin dan ilah...

PERUBAHAN DIRI --- alhamdulillah...diri rasa makin tenang.. dan rasa mkin bertenaga..nak buat ape2 rasa semangat jep...dan pengurusan diri pun makin teratur...ya lah...umur dah masuk 21..kalau xdapat uruskn diri sndiri lagi, kira xpatot la kn...ape2 pun syukur sangat sbb ALLAH dah kabulkan doa sue...alhamdulillah..syukur... :)

p/s: tahun 2012 ni rasa macam banyak sangat perubahan.. :)

10 ulasan:

Cik Rose Cute berkata...

udah lama tak datang blog sue nie ya....hihihi nak jumpa akak...sue nie main2 ya...nak tanya apa erk??....hihihihi

Cik Rose Cute berkata...

akak duk selangor..sue duk mana?

athirahmazlan berkata...

*TERHARU*


Yeay! Sem ni bolehlah jaga kulit sikit..hihi

Eh? nk kuruskan badan? jom workout kat gym nak? sy pun nk kurus jugopp..hehe

Suraya Faizal berkata...

@cik rose cute: sue duk ganu..hehe nt akak dtg la ganu :P

Suraya Faizal berkata...

tirah: jom...kurus dan cerah.. :)

athirahmazlan berkata...

Bila nak setat? minggu depan boleh?

Suraya Faizal berkata...

tira: minggu depan? boleh! :)

Chekgu Azrine berkata...

21..muda lagi sesangat!!hehehe

Suraya Faizal berkata...

yup...hehe..muka sue nmpak cam dah tua ek kak?

Ietams berkata...

salam singgah & kenal..
selamat menguruskan badan utk hari bahagia =)

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...