derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Isnin, 6 Februari 2012

11 tentang cik suraya


salam..huhu...baru2 ni sue ade wat post sal GREAT SMILE kn...tengok2 ade yg komen...upenye dia tag sue untuk jawab soalan2 yg super duper banyak...fuhhh...
ni ha tuannya...adik ayien ..... ceh..adik lak..padahal muda dari sue 3 tahun je..huhu...xpe la..sue nak feeling2 tua jap..haha
ok2...malas nk cakap banyak..sue jawab je la soalan dia bg ni....
tapi sebelum tu, sue kne bg thu 11 perkara tentang sue yang korang xtahu..or mungkin korang dah tahu..hahaha..entah pape je tulis...

11 perkara tentang cik suraya

1. name punuh saya siti suraya ismail
2. blog ni dah xguna nama "suraya faizal" ....only "cik suraya" je skrg...n insyaAllah coming soon akn jd "puan suraya"..HEHEHE
3. seorang yang sangat2 suka warna PURPLE! I'm PURPLE LOVER!
4. Sangat suka kucing..xkira kucing kampung ke, pendalaman ke, kucing bandar ke..paris, siam dan sbgainya..hehehehe
5. bakal guru...guru sekolah rendah..bukan menengah..n major in Arts..
6. Romantik.. (yeye je describe diri sndri rmntik)haha
7. suka lavender dan ros putih...sangat2 suka..so, sila bagi sejambak sorang :P
8. sue jenis simple, peramah, n mudah maafkan org...tp jgn amik ksmptan lak..
9. suke mnyanyi,karaoke, berlakon, dan segala aktiviti seni seperti tarian, gubahan dan macam2...
10. mempunyai cita2 nak buka butik pengantin..insyaAllah..
11. sangat suka tengok barang2 make up n suke tengok citer kartun..(if ada msa luang la: terutama barbie..hehe)

haaaa....tu antara serba sedikit mengenai sue...ade lagi..tp takat tu dah la setakat ni...dan sue kena jawab lak soalan2 dibawah ni...



1. nama kau apa ? nickname ? and terangkan kenapa nickname kau macam tuhh
dah jawab kat atas td..suraya...dulu ade yg pnggil sue dgn pnggilan "cinta" sbb pernah guna nick name tu dlu...dan satu masa sue pernah aktif berblogging dan dikenali dengan nama "cikgu suraya",..tp skrg enth la...ikut korang la nk pnggil ape pn..

2. kalau kau ade duit banyak kau nak buat apa, nak bagi aku tak ? hee
:P xnk bagi..bkn snang nk dpt duit..hahaha..kalau ada, nk buat nikah n bg mak ayah :P

3. kalau ada lelaki tak hensem , mintak nombor kau ? kau cakap apa ?
sorry ar...xsuke ar tukar2 bagi2 no fon ni...lau nak no fon pempuan, ce try buka yellow pages, n cari ea...hahaha (sentap x???)

4. kau rasa kau cantik tak ? hee
entah la...ade jgk org ckp sue cantik...tp sue sndri xthu la...cantik x? korang rasa sue ni cntik x? (sila jwb jujur,haha)

5. dalam banyak kawan kawan kau, aku paling comel kan ? haha jujur tauu
erk....no komen..no komen (sila baca cm artis jwb lam melodi)

6. boyfriend ke bestfriends ? mana satu. dan kenapa ?
dua dalam satu...bf pun boleh jadi bestfriend lor...lagi best if cm tu...

7. dulu kau dengan dia bestfriend, macam isi dengan kuku, tapi, tak pasal pasal kena kahwin. sanggup ?
dah kalau jdoh nak wat cm ne....sesungguhnya ak redha...tp opss...sue mne ade bestfriend lelaki??

8. kalau makayah kau suruh kahwin dengan lelaki pangkat datuk kau, kau nak ? give your reason please.
erk....xnak la smpai pngkat datuk....

9. kalau jumpe orang yang hipokritt , kau nak cakap apa ?
cehhh...xyah bajet sangat la....hipokrit..dah mcm hippopotamus..grrr

10. kalau ada kawan kau yang lupa kau, kau nak cakap apa kat dia sebagai kata kata terakhir.
kau dah start mengalami aging eh?hahaha (gelak jahat siap)

11. lastly, suka blog aku tak ? kenapa ? heee :D
mesti la suke..sbb kamu bg kite soalan2 yang best tuk dijawab dikala keboringan...bagi la lagi...lagi...bagi la... :P




haa.....dah jawab...so, korang sila jawab soalan2 diatas yg sue tanye..haha

2 ulasan:

ayien :) berkata...

tenkiuu la.jwb soklan kite cgu suraya.dan bg i feeling mude gituu youu...hehe.

sme la mcm adik ayien , suka kucing.hihi.

sy suka blog awak (:

Cik Suraya berkata...

thanks ayien :)

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...