derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Sabtu, 31 Mac 2012

kenangan di SK Syeksen 7

salam semua....
dari 19 mac hingga 23 mac 2012, sue kan ke SEK SEKSYEN 7,kajang...so sje menggedik nak share bbrpe pic spnjng sue kat sne....

ni masa ukur tinggi, berat, n macam2 lagi untuk assigment pj bg tugasan pengalaman berasaskan sekolah kami...

pic ni sue nampak bulaaatttttt...tidaaaaaakkk!!!!haha...tinggi sue brpe? :D



giliran dak2 tahap satu lak msuk kelas..jam: 1:10 ptg..





oh tidak!! lengan baju ni mmbuatkn lengan sue macam ahli bina badan...seb baik badan ok je..hihik..
tp kn, diorang ni lg comey..adeyy..jeles -__-



ni lak bersama my bestfren :D


yang pasti kat skolah ni ade yg best, ade yg xbest...
budak2 sangat baik...sampaikan masa sue dalam bas otw blik ke terengganu, ade murid yg call n msg tnye sue duk kt mne or dh smpai ke belum..huhu...terharu cikgu :')

tp kesian kawan sue, athirah...dia tertinggal handbag kat bawah meja kt bilik guru, bila abes je kelas, tengok2 handbag ade lg, tp beg duit da xde  -__- '
jd, kami pergi la ke balai polis kajang utk buat report...fuhhh...kenangan2..
ape2 pun, slme seminggu kt sne adelah best! 


pesanan tuk murid2: cikgu sayang korang tau...belajar elok-elok... ingat pesan cikgu....nt ade jodoh pertemuan, kite jmpe lagi :D



3 ulasan:

Cik Rose Cute berkata...

Sweetnya pelajar2 tue...cam bilik asrama jer...

man berkata...

apa khbr cikgu..heheheh

man berkata...

apa khbr cikgu

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...