derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Ahad, 26 Ogos 2012

iklan paling menyentuh hati (full version)



salam semua...disebabkan masih mood raya, maka post pn asyik pasal raya je..hee
tapi jangan risau, post kali ni xde kaitan pun tuan punya blog...(klu post hri2 gmbr tuan blog je, nt korang bosan) hahahaha....jangan mengumpat...xbaik...raya2 ni dh minta maaf,wat dosa lagi..xkuasa mak jemah nak layannnn..

tapi kan, setiap tahun n setiap kli nak raya mesti ade iklan2 raya dari PETRONAS, BERNAS, dan lain2....tp kali ni iklan BERNAS betul2 menusuk kalbu..sampaikan air mata menitis tanpa sedar...sedih kan...bdk fizi n ahmad tu dh la cumil...sian lak tngok..
part yang diorg kantoi dul dlm lori tu, fizi ade ckp " kami anak yatim,kami nak tumpang ke kampung"....fuhhhh...rase luluh je hti ni...

tapi kan ...yang kat tv tu dah cut smua dah...yang kat bawah ni yang full version..




p/s: ketika senang, sentiasalah ingat pada yang susah, ketika gembira, sentiasa ingatlah pada yang berduka~

4 ulasan:

Nurulee berkata...

Memang menangis tengok iklan ni. Hmm =(

BUNG MUZAFFAR berkata...

kalau ada org tak tersentuh dengan iklan ni, maknanya orang tu memang hati batu.

hamzah ian berkata...

iklan sedih..

alololo

Eyriqazz berkata...

yup..memang touching

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...