derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Ahad, 19 Mei 2013

main makeup2 bukan main masak2



salam semua... hai..hai hai... lame xmengepost kan..merajuk ngan dunia blog! haha...
xde la...sibuk sangat sekarang...sibuk ngan praktikum, eseimen, exam n yang xlama lagi akan berlangsung ialah my wedding~

memandangkan sue ni da lame xberjangok (ayt org pntai timur) @ main makeup (ayt gediik santaiiiii) hahha... maka hari ni dikeluarkan segala barang makeup yang ada n makeup semahunya....kekok lak rasa sbb lama da xmakeup2 bagai ni...
lagipun kan...sue ni suke sangat barang makeup elianto...nak tahu kenapa? sbb ianya berkualiti, cantik dan yang penting murah dan mampu milik...ha..ayat macam iklan kak ton da semangatnye..haha

dan semalam pun beli2 juga barang elianto ni n dapat percuma perfume!!! wah..mmmg superb habis!!!! suke iols tauuuu....

k lah.. malas cakap banyak..ni pic hasil main makeup2 tadi...makeup pn simple2 jerk...ni pic versi gerak2.. comel ke idok??? hehe  ce komen cikit~~~


p/s: xabes2 ngan warna ungu kan...hehehhee

5 ulasan:

Prince of Noob berkata...

salam cikgu... macam ada iras elfira loy lah...

btw done follow u - Noob

Cik Suraya berkata...

wslm noob :) omeynye patrik tu...hehe...

terima kasih....ade jg yg ckp mcm elfira loy...tp tang mne ek? huhu

athirahmazlan berkata...

hai elfira :P

Cik Suraya berkata...

TIRAH..ELFIRA LA SANGATTTTTTT :p

muhammad farid berkata...

Comeylah cikgu niee..

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...