derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Selasa, 1 April 2014

Header baru, semangat baru, kerana dah tak seperti dulu..



Assalamualaikum...wah3...tajuk macam semacam je kan....macam ade pape je...mesti kalau yang jenis kepoh baca ni, sudah tentu akan bertanya pada famili atau pada sue sendiri..."ape dah jadi? suami isteri gaduh ke? kenapa?" aduh,,,... (geleng2 kepala)...sebab itu la sue letak tajuk macam tu..sebab dah jadi macam dulu balik...dah xde feel nak menulis sebab ade sesetengah orang yang terlalu menyibuk...ye saya tahu awak ambil berat...kadangkala terlalu berat yang diambil..apakah? muahahaha...lantak la korang paham ke tak...cuma kalau de tulis pasal peribadi sikit, pandangan sendiri, mulalah akan ade fitnah ataupun cerita yang tak sepatutnya diputar...sue pelik laa....sedangkan dalam sesuatu entri or post yang melibatkan peribadi, sue siap dah terangkan selengkapnya supaya tak de berlaku salah paham or pape...tapi, diputar belit jadi lain plak...hurmm...sedih...memang sedih...lagipun ni bukan sekali kena macam ni...dan kini sudah berulang kembali..huhu..bukan pe, ni blog sue yang baru sue bangunkan semula setelah melangkah ke alam baru dan meninggalkan segala kenangan pahit yang lalu...sue berdiri, tegak dan yakin melangkah...baru je ade target untuk terus menulis di blog, sampai masa jadi macam ni....nak ignore, tak boleh...kalau diturutkan macam ni, diri lak yang terasa..hurm3...tapi pape pun, header baru ni bukan kerana masalah laki bini atau sebagainya sebab untuk pengetahuan media semua, (ceehhh) saya dan suami sangat bahagia kini dan memang sangat2 bahagia...alhamdulillah...
Blog Cikgu Suraya
ni header lama...ade gambar laki bini..hehe...dah save dah pun..walau tak guna dah, tapi tetap simpan header ni.. i love u lah abg! muahhahahaa...


Blog Cikgu Suraya

dan ni yang baru dan semestinya lebih kawaiii la kan...takpe la...gambar laki bini tetap ade kat sidebar..kui3


*tapi tu la....dalam hidup ni susah juga kalau nak kena puaskan hati semua orang..yang rasa merana, diri sendiri...huhu...sedangkan ni blog saya, blog personal saya, so, ikut suka saya la nak tulis ape pun kan? asalakan tak melanggar tertib, undang2 dan hukum agama...huhuhu...payah aaaihhhhh..lantak pi depa la...kalau pas ni saya update pasai hubungan saya yang sangat bahagia dengan suami saya, jangan plak mengamuk n pi hentam saya nooo....ni blog saya, bukan blog depa., mereka dan seangkatan denganya....hahhaa..amboi3, tulisan pun kasi meghahhh..biaq jelaih sikit... :P *


oppsss..saya letak pic muka baby macam ni nih, jangan plak cakap saya ni gataii nak beranak...hahhaa...tapi kan, kalau ye pun saya nak beranak,bukan salah pom kan....saya menikah dah, bukan xmenikah... werrrkkkk

9 ulasan:

CikLa Shahril berkata...

Lumrah manusia.. biasalah.. ada aje yg x kena. Pedulikan aje. Apa yg penting kita tau apa yg kita wat. Btw.. comel header baru awk..
^_^

Puan Suraya berkata...

terima kasih cikla :) bru je buat mlm ni header tu..hehehe.... tp soal org lain tu, kadang2 kne peduli jugak, sbb klau tak nanti, telinga ni yang tadah ape2..hhuhuhu...ape2 pun sy akn cuba xgive up! :D

mama leen berkata...

CANTIK HEADER TU.. TAPI HEADER LAMA PUN CANTIK.. TULIS JE APA KITA SUKA.. KALAU ORANG TAK SUKA KLIK JE BUTANG LIKE.. HAHA

Puan Suraya berkata...

haha..mekasih mama leen....aik, xska klik butang like eh? hehehe

zara berkata...

Tahniah..n semoga mencapai kejayaan yg diimpikan

zara berkata...

Tahniah n teruskan usaha demi kejayaan kelak

Mong Eya Li berkata...

salam cikgu...hihi mong bw sini...dua2 header cantik la..tak tukar pun tak pa..:)

http://duniaaqumong.blogspot.com/

Puan Suraya berkata...

zara: hi zara comel..cute n miut...thanks bg semangat pd auntie... :)


mong eya li : wslm mong..hi... ye ke? tp xpe la...da tukar pom..hehe

Nina Cik Barbie berkata...

Cantik cantik hehe

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...