derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Selasa, 28 Disember 2010

award tuk follower ke -50

waaaa...hari ni sangat gumbira...hihihi
sebab dari semalam duk menanti,siapalah yang akan jadi my follower yang ke -50..
sebab memang dah hajat nk bagi award kat follower tu...
tapi xde gak..sob3

tapi kan,hari ni bukak blog,tengok2 ade yang jadi follower ke-50...
waaa....anda sangat bertuah..hihi
nampak sangat blog sue ni xde ramai yang follow..huhu
xpe lah..aku sedar diriku ini..
aku hanya insan biasa..ceh2...

k lah..sekarang nak bagi award ni pada yanag berhak,iaitu, 


[love.JPG]
(maaf kak,pinjam pic..hehe)

dan kat bawah ni awardnya...
taaadaaaaa.....


jadi, hope akak sudi terima n uat satu entri untuk menjawab soalan dibawah
pada entri tu,letakkan award di atas n link kan pada blog ni...


1. nama gelaran tuk saya?

2. apa pendapat akak tentang blog saya?
(komen)

3. award kat atas tu cam ne?ok?cantik ,buruk,or??


haa...tu je soalanya...
n thanx akak,sudi follow..:)

6 ulasan:

Hanis MY berkata...

wahhh akak lg terharu, siap ada award khas lagi...arigatouuu! sukanya.. rasa di awang-awangan a.k.a cloud nine hehe...

Suraya berkata...

hehe...:)
thnx sngt2..coz follower ni sbnrnya memberi semangat tuk sue terus aktf berblogging..:)

man yusoef berkata...

biasa la tu..mula2 mmg susah btol nak dpt follower...hehe..teruskan usaha..chayok!!..haha

Suraya berkata...

:) trimas....
yup2...lau man tlg pomot pun,ok gak...:) hehehe

Izwan Ikhmal berkata...

Wahh!!! bestnyerr dapt award....
huhuhu....
=)

Opss lupe....
Assalamualaikum!!
Salam ziarah daripda atok!!
=)
Atok dah follow....
Jom laa singgah....

http://atokkau.blogspot.com/

=)

░♥si lampu neon♥░ berkata...

WAAAWW COOLL =)


DA FOLLOW..SESAMA RAKAN CIKGU =)


ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
# RAHSIA KULIT CERAH MACAM FATIN LIYANA#
# PUSH UP BRA PEREMPUAN#
# PANGGILAN TELEFON NUFFNANG !#
# UPDATE PENEMPATAN GURU 2011#

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...