derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Ahad, 24 Julai 2011

pidato piala Dato' Asariah 2011

salam semua...

pagi esok, pukul 8.30 pagi sue akan bertolak ke KL...naik sani ekspress...
sue ke KL untuk mewakili maktab dalam pertandingan pidato piala dato' asariah...takot wehhhh...risau tak dapat buat yang terbaik...sedangkan mak ayh, malah encik faizal sendiri sentiasa pesan supaya buat yang terbaik! hari tu, mase dia kat airport n last call before dia fly to london pn, dia ade pesan supaya buat yang terbaik,...huhu.. insyaallah, i will....
besar amanah ni tau...banyak harapan orang yang sue bawa, lagi pun pihak ipg pn bg kepercayaan penuh pada kita kan....
harap2 semuanya berjalan lancar..
amin...korang pn doakan juga kejayaan sue ok?





p/s: "encik faizal" pn sue tetap bw ke pertndingan 2...sentiasa dkt dgn sue :)

Tiada ulasan:

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...