derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Ahad, 16 Oktober 2011

AMARAN! Khas buat "pembaca" blog ni~


Amaran! khas buat "pembaca" blog ni...kepada pembaca yang ikhlas dan sentiasa bagi sokongan, terima kasih...

TAPI, kepada yang selalu buka, view, dan baca blog ni semata-mata nak wat topik ngumpat (kes dengki  la tu...), cukup-cukup la...MSN Onion Emoticon
Onion Iconsbuat2 xpaham pulak? hari-hari kot datang view sini, pastu cari isi buat cerita ek? sape?? lorrr....kamu la....kamu yang sedang terasa panas muka sekarang....cam ni lah...amek cermin, pandang dulu diri sendiri sebelum mengata orang...lau xde cermin, sila ke tandas awam...bayar RM 0.20 je pun...murah je kot,...daripada duk online, bayar bil elektrik + broadband semata2 nak fitnah, kutuk dan ngumpat hal orang....eleh...dengki la tu... MSN Onion Emoticon Set

ops...lupa...kamu kan banyak duit.....hahahaha~

ops....terasa ke? padan muka Onion Emoticons

p/s: kepada pembaca and kawan2 yang lain, yang baik2, xde perasaan dengki, sorry la ye coz post macam ni...entri ni mmg khas untuk yang berkenaan~~

Tiada ulasan:

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...