derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Ahad, 5 Januari 2014

Pregnant.




hmmm...makin lama makin besar dah perot ni... pakai baju pun banyak yang dah tak muat...mengalahkan orang mengandung kembar..kalau dapat kembar pun apa salahnya kan...lagi seronok...barang- barang baby pon belom beli lagi ni...tunggu baby masuk 6 bulan la baru beli...baru seronok sikit kan... nak warna pink ke, kuning ke, biru ke hijau ke? tak payah pening2..jawapannya ungu...hahaha... mak cuba mempengaruhi minat warna anak dalam kandungan... :P

terfikir jugak...nak breastfeeding sampai umur bpe nanti ye? nama pun tak pilih lagi ni... nak scan ke xnak? kalau scan leh jangka jantina baby...hurmmm...delima lak jadinya...

dah baca abis perenggan atas? hoho... mesti korang teka sue mengandung brape bulan kan... tak pun ade yang akan cakap.." what?? dh pregnant upenye..."..ilek2 jangan gabra or gubra or gibra...perenggan diatas tu monolog dalaman je sekiranya mengandung nanti.. dah tu kenapa wat entri macam dah pregnant je?? sebab, jeles tengok orang lain semua yang dah kawan sama dengan sue dan lewat pd sue pun dah pregnant... i ni? ade sebab ok uollss...

sue pernah wat status kt fb...



"Bile dgr ade kwn2 stu batch yg dh kawen dh pregnant...suka sngt rsa..teruja! dan ada yg tnye, "awk xde lg ke??"....sy bkn xnk, cuma merangcng...tmpu stdy dlu...nt bru boleh bg prhtian pd anak...lg pn klu x mrncng,, nt sy kene extand,kne ke mktab lain...jauh pulak..nt lg xsnggop nk tinggal ank jauh2... Xpe lah...sy dan suami bersabar dlu...insyaAllah...adelah rezeki kami pula nt....kpd yg dh prgnant tu, sy ucpkn thniah dan doakan smoga slmt smuanya...lain org,lain prancngannya..."


yup..... sue masih lagi merancang dengan suami..kalau boleh, soal anak kami hold dulu hingga posting nanti... alasannya? macam yang sue cakap kat atas tu laaa....sapa xnak anak kan? ikhlas nya sue teringin sangat nak rasa dan nak mengalami sendiri pengalaman tu...kalau boleh, kalau xkena extand maktab, sekarang juga sue nak mengandung tau! ha... kan dah meroyan...haha... betull...teringgggiiiinnnnn sangat... nak2 tengok pic suami masa kecik shomel sesangattttt... kalau boleh pregnant nanti nak anak ikut suami, gebu dan comel! ce tengok pic encik suami masa kecik kat bawah ni ha...




yang pakai baju biru n bersongkok ni la encik suami saya....cute X? rasa macam nk ciom2 jer! tapi dah dewasa sekarang lain lh plak...hehehhe
yang kecik pegang pisau kek tu..heee

seee.... macam mana la sue tak nak rasa nak pregnant?? erk..mcm pening je ayat ni kan...tapi tak kira la ..asal korang paham.. jadi, sue harap sangat tahun 2014 ni berjalan dengan baik dan dapat sue manfaatkan dengan perkara yang berfaedah , berilmiah dan penuh pengertian..tambahan pula sue ingin berhijrah ke arah yang lebih baik... korang pun doa2kan lah ye...


p/s: next post nak citer sal ubat or pil perancang yang sue ambil...hehehhe

1 ulasan:

ijatnuar87 berkata...

aduyai....malu la saya dibuatnyer....hehehe...

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...