derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Selasa, 3 Januari 2012

sekian lama menyepi baru nampak......

salam semua...dah lama rasanya sue x,menulis di blog ni...maklumlah,cuti semester...kat umah lak xde line internet..so,xleh nak update...on9 FB pn kekadang gi tumpang umah sepupu...nampaknya lepas ni kena beli BB kott...hurm....so, hari ni adalah hari first start kuliah...happy lah jugak..rindu kot nak belajar...cuti lame2 boring jugak...so, hari ni dah mula kelas...result exam sem lepas pun dah dapat...dan keputusannya Allahdulillah...melebihi target..cukuplah setakat tu sue bagi tahu..kang nanti ade yang mengata sue menunjuk-nunjuk pulak...xnak lak nanti timbul fitnah kan....sue jawab exam xtiru orang...sue study pun cara sue..sue xtiru cara orang...dan sue syukur dan redha dengan keputusan yang sue dapat...

dah la...cakap banyak hal tu pun tak guna....haaa...berbalik citer sal cuti semester...sebelum ni sue pernah terfikir nak kerja mase cuti semester ritu..tapi xjadi...just duduk umah dan melukis dan jahit felt buat craft..
haaa...ni la lukisan yg sue buat tu...dan lukisan ni dihadiahkn khas buat mak kat muar  :) 
                                            *sayang mak!!!*


dan sue ade jahit 8 angry bird yang sangat comel mcm sue,*lalalalallaa*

khas tuk yg bakal jadi anak2 saudara :)
tapi kan...sue lupe lak nak snap pic angrybird2 tu....adoyai..xpe lah..

anyway, sue nak ucapkan selamat tahun baru kepada semua yg sudi baca blog sue...sue pun harap tahun 2012 ni membawa seribu rahmat dan kebahagiaan buat sue dan  keluarga :) aminnnnn....

p/s: hati sedang berbunga: persoalannya adakah hati ni sejenis pokok/tumbuhan? hahahaha





Tiada ulasan:

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...