derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Selasa, 31 Ogos 2010

~nk kenal cik penulis??~

Sebelum ni mesti ramai yang tanya siapa penulis blog bila hati berbicara ni kn......(bajet glamer lah plak aku ni)
hehe....korang xkenal lagi ye....meh saya perkenalkan ok?
penulis blog ni namanya siti suraya ismail. lahir pada 12 februari 1991..kira2 19 tahun la sekarang .tahun depan dah 20 daaa....
dia ni asal orang terengganu. .. anak ke 4 dari 4 adik beradik...kirabongsu la...hehehehe...
dia ni ada suka sangat melukis...cik penulis kita ni sekarang sedang belajar di institut pendidikan guru kampus dato razali ismail...dan ambik bidang n cos yang dia minat iaitu seni...major psv n minor bahasa inggeris n bhasa melayu...
nak tahu rahsia cik penulis ni????
haaaa...dye tersangat lah suka makan...
kalau bawa dye g makan,mmg x membazirlah...hehehe..
cik penulis ni dulu mase kecik2 sekolah kat sk bukit sawa..
naik form 1 kt sbpi batu rakit..smpai lah form 3...
tp form 4 bertukar ke smk bukit sawa smta2 sbb nak amek seni..
dah jiwa nya kat situ....
cik penulis ni tersangatlah suka8888888.....ROS PUTIH....
slalu bayangkn putera charming dye bg ros putih..tp xpnh dapat..huhu..KESIAN......
cik penulis ni jenis xsuka orang paksa2 or nk menggatal...


so,kpd yang nk kwn ngan cik penulis ni....jgn lah suka merimaskan yep.....n jgn terlalu nk campur hal peribadi.....
hehehe..tu pesanan cik penulis....haaa...kt bawah ni rupa cik penulis...


caaakkkk!!! hye sume..hehehehe

p/s:sume kena senyum cam cik penulis..haa..cepat2! senyum!

2 ulasan:

miss panda berkata...

haha..ape kes syum cam 2..=)

Faizal88 berkata...

Cayam2 papa :)

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...