derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Rabu, 29 Disember 2010

KEMBALI KE SEKOLAH??

学校に戻っ

(back to maktab k..hahaha)

hai all...ni nak kongsi sal kehidupan sebagai student...
semangat nak masuk belajar nih..hehhe
bukan ape..hari sabtu ni dah nak kena gi maktab dah...
jadi ni nak mengimbau balik kenangan sem lepas.
dimana kami punya projek iaitu PESTA DAN PAMERAN SENI VISUAL...
sepanjang aktiviti tu, sue ditugaskan juga sebagai pengacara majlis...best2..sue suka tugas tu...
suka duk cakap2 kat depan ni..ngeeee~
antara aktivitinya ialah :

1. pameran lukisan dan catan
2. pertandingan reka cipta bahan buangan
3. pameran arca asemblaj
4. pertandingan poster digital & dipamerkan
5. pertandingan mewarna pelajar sekolah rendah dan pra sekolah
6.demonstrasi catan dan lukisan

ni antara gambar2 sepanjang projek tu

intro dia kena la tuan blog ni..hehe

( mase ni ngah uat catan secara live..uat demonstrasi la)
xpandai mane pun....

(ni la yang sue duk conteng2 tuh..huhu)


 
 (yang ni lak, peserta reka cipta bahan buangan)
sama cam yang bawah ni


 (pengarah ipgkdri melawat pameran poster digital)



 manakala yang kacak2 lagi hensem ni adalah senior psv..senior kami la...
diorang ni dah abes da...2011 ni diorang akan mulakan kerjaya sebagai seorang guru..hohoho
bestnye korang senior....

yang duk menilai n bagi markah pertandingan mewarna ni adalah pensyarah psv kami..
memang tabik habis ar dengan dia...
dia ni antara pelukis terkenal terengganu gak..kalau g library awam terengganu n muzium terengganu, ade banyak lukisan dia...
itu lah insan yang amat berbakat, tuan haji nazli hamzah :)

  
yang comel2 duk beratur ni, pelajar tadika
yang masuk pertandingan mewarna..
pertandingan ni ade 3 katogeri iaitu pra skolah@tadika, tahap satu, dan tahap 2..


adik adik dari tadika tahfiz gemilang...:)


haaa...adik comel ni sorang siyes sangat time mewarna tau..
xtengok dah kiri kanan..


yang ni sue suka..sebab dia kawaii...comel kot..g skolah pkai riben2 cam tu...
memang nampak la kanak2 ribena


ni salah seorang adik comel yang dapat perhatian oleh cikgu2 pelatih kat sini dek kerana kecomelan beliau..hahahaha

 dan yang hensem,kacak bergaya, cantik cun melecun ni adalah kawan2 sekelas sue...:)
best tau...tapi best2 gak..kesian kat ajk..penat wooo...
so, sue nak ucapkan la terima kasih banyak2 pada semua yang terlibat..hehe

4 ulasan:

Penghuni Malam... berkata...

lawa la lukisan cikgu sue
mcm orang dia
ngee
:p

Suraya berkata...

erk..catan di atas tu conteng je k..
guna cat minyak...
buat on d spot..
xlawa lor...:P

teddyuna berkata...

cik sue lawa la cik sue make up..;)) eheeeeee

Suraya berkata...

huuhuu..dh memang minat tang citu...sue pun ade amek tmphn au..law org nak g event pape, or ade prtndingan ape2, diorang dtg la mtk sue make up..tp sue bukan pandai sangt pun..huhu

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...