derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Selasa, 17 Mei 2011

rehat berblogging



sekarang musim peperiksaan...yang bestnye, dah akhir sem dah...hehe..yang xbrape nak bestnye, EXAM ....huhu..tahu nape xbest?sebab nerves,tatot! gementar, dan sewaktu dengannya....
so, disebabkan encik EXAM dah nak datang, so banyak la kena buat persediaan menyambutnya kan....ini bermakana, sue akan berehat la kejap dari "berblogging" ni...fuhhhh...sayang tau nak tinggal blog ni..tapi disebabkan sue nak pergi bertempur di medan perang, rela ku korbankan~~

jadi, jumpa lagi....kalau rindu sue, datang la tengok blog ea....tolong jaga blog sue ok? jgn bagi bersawang dan sunyi...please..

tapi kan, lau nanti ada masa, insyaallah sue update...

doakan sue berjaya jawab exam dengan baik dan lancar ye!

3 ulasan:

ELY FAUZIANI ISMAIL berkata...

gud luck! =)

atiqa aris berkata...

semoga berjaya.chayok2:D

Isteri @ Ibu Cute berkata...

Selamat Hari guru Cikgu Sue...

Semoga cemerlang dalam exam nanti

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...