derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Sabtu, 12 Februari 2011

HAPPY BESDAY CIKGU COMOT!

salam all...


banyak2 terima kasih sue ucapkan kepada kawan2 yang wish besday pada sue....
terima kasih..

so, ade la yang tanya sue apa hadiah yang paling sue nak kalau besday sue...
dan ni la jawapan tuk soalan korang tu...


1.sejambak bunga rose
(lebih kurang cam ni la...xkira la warna ape..yang pling sue suka warna putih..merah pn ok,asalkan rose)


2. teddy bear cam ni...


(biarla korang nak cakap sue ni kebudak2kan ke ape..tp sue sangat suke teddy bear!)



3.cincin

(yang ni mak yang dah nak belikan..hehe)



4.perfume 

( ni antara perfume yang sue suke..tapi dah ada...hehe...icanto ,dior pn best gak..)



haa....tu je la gift yg sue teringin...tp xmengharap pn ade orang bagi..tp ade orang tanya sue nak gift ape..so ni la jawapannya....


p/s: tp kan,hadiah yang first tu,lau dapat,sampai bile2 sue xkn lupa pemberinya,....huhuhu...sebab sue xpernah pun dapat bunga...


2 ulasan:

rizwan's sweetheart berkata...

kalau kak fda pos bunga, takut lom sampai dah layu... lebih sadis, kalau en posmen wat harta dia sendiri

Adinda Amy Sensei berkata...

as salam cikgu suraya..

tiada apa yang indah mampu saya beri..tapi hanya ucapan ikhlas..

SELAMAT HARI LAHIR..

Moga selalu bahagia dalam meniti usia..hidup cuma sekali, berbahagialah dgn hanya hidup sekali..tiada yang kedua..moga panjang usia...ameen...

salam kenal dari saya...

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...