derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Ahad, 29 Mei 2011

photographer dan juga pelukis.beliau sangat berbakat!

mase hari tu sue jalan2 kat google image cari pic2 cantik untuk dijadikan ilham sue untuk melukis kan, sue terjumpa la pic ni...
subhanallah...cantik kan? sue pun terus klik link ke website pic ni iaitu http://www.photomalaya.com/
wah...pemilik nya seorang yang berbakat besar...
tengok2, dia pun orang terengganu...ehem..leh la mnta tlg amekkanpic kawen sue nanti..hehe

dan beliau memang sangat berbakat...sue teruja sangat tengok pic2 lukisan beliau ni....ce tengok..ce tengok...



cantik kan??memang sue tabbbiiikkkkk ar kat dia..dan xsangka lak dia datang blog sue dan bagi galakan untuk sue siapkan painting sue tu...

malu lak rasa..ye la kan..lukisan sue ni xsberapa...lukisan1, lukisan2, lukisan 3, lukisan 4...


p/s: semoga sue dapat berjaya melukis secantik dia.siyes KAGUM!

6 ulasan:

Munirah berkata...

cikgu suraya boleh jd terror mcm dia jugak ni..gilap skit lg.. hehe.

Cikgu Suraya berkata...

hehe..thnks munirah...mudah2han...sue akan usaha! insyaallah :)

Azroy Kassim berkata...

Baa~ CAK!!

Buat byk2 nnt boleh jdkn ABM.

NURUL AINI NORAZMAN berkata...

terpegun aini tgk pic yg atas sekali tuh.GOSHH!!cantikk

Faizal88 berkata...

mama cyayok2!... permintaan...nak sign..~~

Neezhom berkata...

Pujian melambung sangat tu boh, x padan kes tu! huhu

Bab ambik gambar kahwin insyaALlah begheh, tp ambe bukan fotog kawen actually, pengalaman pn kureng. Kalau nak gambar x lawa boleh la :D

apa2 thanks for the link. Nampak gaya kena reply link la ni yer :P

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...