derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Khamis, 26 Mei 2011

cuti.pidato.seni

salam...
lama benor dah rasanya sue xupdate blog ni...
dan hari ni, sementara menunggu sepupu sue datang jemput sue kat maktab ni, sue ambil masa la update blog...alhamdulillah, exam dah selesai...dan semalam pun sempat je kami (sue,suada,dan ibu rayyan) g karaoke..hihik...
14 buah lagu berjaya disumbangkan oleh kami..
hihik..cam gini le rupenye...


pastu hari ni,tetiba lectrer pengajian melayu call suh pergi jumpa dia kat jabatan..sue ingatkan kenapa lah kan...
sesampainya sue kat sana, sue diberitahu yagn sue diberikan tanggungjawab dan amanah bagi mewakili maktab bagi pertangdingan pidato piala ape ntah yang dia sebut tadi..sue xconfirm, nt sue dah dapat surat rasmi, sue confirmkan kembali...yang pastinya mewakilimaktab dan bersaing dengan 27 IPG seluruh malaysia...takot juga rasanya...di berikan kepercayaan dan amanah membawa nama maktab...insyallah, sue akan berlatih dan lakukan yang terbaik..korang sokong sue tau....bagi sue semangat ea...
dan bermula esok, sue akan cuti 3 minggu!  dan sue nak sibukkan diri dengan berus dan kanvas! i art!



Paint Bear

3 ulasan:

Neezhom berkata...

Pandai melukis jugak eh, guud gurl hehe. Nanti kalau siap yg diberitahu kat gambar munga tu, habaq mai dan tunjuk kat saya no :)

Cikgu Suraya berkata...

hihik..mne pndai sngt la incik photographer dan pelukis yang hebat.,.saya suke tengok hasil lukisan incik...teringin nak wat post :P

Neezhom berkata...

isy mana ada hebat maa! just minat dan kerja nya pasal hehe. nak wat post? sesuai ke dok tu? huhu. ambe x dok masalah, lg pn blog PM tu kira dah wakaf utk sharing doh tu. Terima kasih daun pucuk paku :D

Bila agaknya siap lukisan deme tu?

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...