derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Isnin, 10 September 2012

Mari Berkenalan.


salam semua....jom kite kenal-kenal nak?...sue pun nak join segmen bawah ni....jom terjah!





1.nama penuh awak?
-nama penuh sy ialah siti suraya binti ismail. kenapa nama suraya? sebab mak berkenan kat nurse cantik kat hospital yang namanya jg suraya..hihi..boleh plk mak letak nama sebab berkenan kat nurse kn...heeee

2.umur awak? 
- haish..bab umur ni sensitif sikit...sue baru 12 tahun la....tahun ni baru nak amik UPSR...lambat betul la nak dewasa..asyik rsa muda je..heee (padahal umur 21)...

3.orang mana?
-saya orang bumi, kawan ngan goku...haha...saya ni cik mek molek orang ganu..memang asal orang ganu pong...duk sini jak kechik lagi pah besor sambung belajor pong ganu gok...hor tahh...tubik ganu doh...ala padang...

4.perangai pelik awak yang orang tak tahu..
- sue ni yang pelik2 bese orang tertentu je tahu,..sue memang pelik pom..tp mak ayah, kuarga terdekat dan si dia je yang tahu...banyak yang pelik pasal sue ni...tapi satu je yang sue leh cakap, sue sangat takot ayam.ok.tolong jangan gelak.

5.blogger kesukaan awak,bagi link sekali ek...
- blogger kesukaan? hmm.....kesukaan camne tu? sbb tuan dia ke,or sebab blog dia?hehe
k lah...mereka ni blogger kesukaan:
I. abg hensem
II).abg taff
III).abg macho
IV).kak cantik

6.kenangan yang xdapat korang lupa mase kecik2...
-kenangan ape ek? pahit atau manis? hidup sue ni terlalu banyak kenangan..pernah blik skolah lewat sampai orang satu kampung cari,balik2 kena penampo ngan ayh...huhuu..nak wat cmne, teralit duk sembang kt kuarters cikgu praktikal mse tu..mase tu darjah 2....
-kenangan manis lak, g zoo...hehehehehe..(smpai sekarang,mmg sue suke sngat g zoo)

7. bila start berblog?
- sue mula terjerumus ke kancah blogging ni adalah pada bulan Mei 2010...mse tu kemain lagi semangat tau you ollss...

8.cerita siit pasal blog awak.
-blog saya ni adalah blog biasa yang ditulis oleh insan biasa yang menulis tentang perkara yang biasa-biasa je..senang citer blog ni pasal ape yang berlaku di sekeliling sue dan tentang perkara-perkara yang menarik minat sue...

9.tujuan buat blog.
-tujuan? entahlah..suka2 kot...sebab ritu pn yang jadi leh terjoin ni sbb duk explore ape yang ade kat internet...pastu jumpe sal blog n blogger pastu berminat,pastu buat sendiri,pastu suke join2 group n segmen blogger pastu suke kongsi pendapat n pengalaman dengan pembaca (mcm la ade org bca blog sue kn.......) ...kiranya semuanya sebab minat..

10.komen sikit sal blog Rien :)
-blog rien...komennye adalh JELES.cumey benor dia duk mengdoodle...suke tengok orang2 kreatif ni...ngeeee :D


dah kenal kan? hehehe...nak tahu lebih lagi? sila interview sue ok....(bajet retis lettew....)..haha...so, sape2 nak join,klik banner atas tu...



2 ulasan:

Rien Rose berkata...

hehehe thanks join and selamat berkenalan. hehe samalah dengan rien. mak rien letak nama rien sebab suka tengok cerita jepun. nama org tu rien hahaha mcm3 kan. hehe

~AiMi SyAhiRAh~ berkata...

Salam darling! Wah cantiknya blog ni! Dtg dari segmen sama. Nak saya follow anda? Jom join segmen ini!=)http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...