derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Sabtu, 8 Januari 2011

HEADER FOR MY FOLLOWER!

salam all...
hari ni sue nak uat satu entri khas pasal HEADER...
sue ni bukanlah kreatif sangat, malah tidak lah pro dalam hal menggunakan photoshop segala ni..
tapi sue berbesar hati untuk membuat "HEADER" kepada 10 orang follower sue yang terawal request...tapi ingat taw, gambar nak guna tu mesti jelas~~~
untuk yang nak sue buatkan HEADER, boleh..tapi dengan syarat..



1. jadi follower sue

2.buat satu entri ngan tajuk: saya suka header saya cantik!!!

3.letakkan banner diatas n link kan pada blog sue...

4. nyatakan ciri2 header yang korang suka.

5. letak link korang kat komen di sini!

mudah je kan...ingat.10 orang terawal!



14 ulasan:

zerocool iwan berkata...

http://z-aether.blogspot.com/2011/01/saya-suke-header-saya-cantik.html

nizam6281 berkata...

Rajin Cikgu Suraya kita :))
Boleh buat tutorial buat header lepas nieh

kentangkiler berkata...

sy sudah buat khas tuk cikgu sue....
done2 hehehe
http://kentangkiller.blogspot.com/2011/01/saya-suka-header-saya-cantik.html

ousna90 berkata...

su,,.cekidout.he he.>> http://ousna90.blogspot.com/2011/01/saya-suka-header-saya-cantik.html

QuRrAtUl QuAiFa.. berkata...

sy dah buat.. hope cik suraya dpt buat satu untuk sayer..hihi..

http://sweetienini.blogspot.com/2011/01/saya-suka-header-saya-cantik.html

Suraya berkata...

owrite..nanti dah siap, sy gtau kamu sume k? :)

QuRrAtUl QuAiFa.. berkata...

mekash cikgu...

kentangkiler berkata...

SELAMAT MALAM CG....:)

::CIK LYNN:: berkata...

salam cgu sue,
sy pn nk header yg cntik 2...
ni link sy http://lynnlinda.blogspot.com/2011/01/saya-suka-header-saya-cantik.html

jmput ke blog....

::CIK LYNN:: berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ijatnuar87 berkata...

http://sectionsubzero.blogspot.com/2011/01/saya-suka-header-saya-cantik.html

udah join,hehehe

::CIK LYNN:: berkata...

sal pic 2, nk sy ntr ke emel sue or cmna?? kalu kt emel, nti sue bg eh emel sue...thnks...=)

::CIK LYNN:: berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Jasmin Ibrahim berkata...

saya mau itu header plishhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://rahsiakamijgk.blogspot.com/2011/01/saya-suka-header-saya-cantik.html

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...