derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Ahad, 30 Januari 2011

YES.I DO.I LOVE U SO MUCH!

YES.I DO.I LOVE U SO MUCH!

Salam all...
today sue g hospital teman ayah jumpa doktor kt hospital..
sebenarnya bukan berdua..tapi mak dan kak ila,kakak sue yang keje kat Putrajaya tu pun ikut skali...
ayah g jumpa doktor pun untuk tahu result darah dan ambil ubat je...

so, lepas jumpa doktor tu, kami pun ke bank jap atas urusan peribadi dan ke mydin mall...

yang citer kat mydin mall ni excited sikit...
sue g mydin mall tuk tunaikan impian..hheehe..
dan impian sue tuk mendampingi K770i ni berjaya!yeay!
ye..ye...sue tahu phone ni model dah lama..
xcanggih cam yang terbaru sekarang pun..
tapi sue dah berkenan, so orang leh cakap apa kan..
lau sue cakap sue nak yang tu, yang tu la..
biarla orang nak cakap ape pun..buruk ke, hodoh ke...
"ade aku kesah?"

hahahahahha

sue beli sebijik cam ni...



warna coklat
sue suka dia punya pic quality..cantik!dulu syuhada pkai phone ni..sangat2 cantik dia punya pic, okey!
as u know la..dia punya sound best...
ada 3G..
sebab sue nak handset ni?
 (jatuh cinta pandang pertama) 

sebelum ni sue pakai handset ni jep


hohohohoho

haha..heppy  weyh~
sony ericsson K770i
YES.I DO.I LOVE U SO MUCH!

4 ulasan:

sharimi shaari berkata...

hahaha...ingtkan jatuh cinta kt sape td.. hua3x

Suraya berkata...

hehehe...
terlambat la tuk jatuh cinta kat dia..jatuh cinta kat phone je la :P

NiNiE NurIzSha berkata...

akak juga guna fon K770i tu.. memng pic dia lawa.. hehe

Suraya berkata...

kan..sangat2 puas hati ngan pic dia..huhu..dah la sue ni suke bergambar~~~
nk beli dslr,xmmpu agy..hahah

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...