derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Khamis, 17 Mac 2011

[Blog Picisan] : Best Ke Jadi Budak Kampung?

sue nak join segmen oleh kekanda NIQ AFNAN yang disayangi...hahaha
ni ha..



  1.Adakah anda budak kampung? 
confirm..sue budak kampung yang dah xbrape budak..binjai rendah mari..haha

          2.Kampung anda dimana?
kan dah cakap..kampung binjai rendah,marang...

          3.Apa yang best tentang kampung anda? 
apa yang best? best sebab ada mak ayah sue..
dan alaaaaa..abg niq kan dah tahu ape yang best kat kg ni..kan slalu dtg..hehe

          4.Tempat yang anda selalu lepak (atau tempat bermain) di kampung?
taman permainan dan pasar binjai rendah
(masa kecik2 je, sekarang jarang kuar rumah)

          5.Permainan kampung yang pernah anda main?
main getah,main polis2..main geng..main pondok2..huhu
(ni semua permainan dlm bhsa ganu)


dan sue tag insan2 ini



4 ulasan:

darxniq berkata...

pernah main permainan getah...mase budak2 dulu....muhehehehhee....best kot...

faraa halim berkata...

join jgk bnde ni, hehe
sy folow cikgu,
jdi follower yg ke 305 :))

Miss Ran berkata...

main getah tu cmne?
lompat getah ke baling getah

isaac ismael berkata...

dah kene tag
pastu buat apa?

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...