derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Ahad, 15 Mei 2011

10 wanita cantik


cantik?make up? ianya umum kan...dan sinonim dengan wanita...dan setiap negara or benua, lain style make up nya...make up ni banyak style...so ni antara muka wanita dari seluruh dunia yang cantik dengan make up tebal dan minima..bagi pandangan sue la...dan turutan ni xikut susunan pun...sue main letak jerk...


1. arabic 


2.indian 


3.japanese 


4.chinese 


5.ulzzang


6.hollywood



7.indon

8.melayu


9.mexico

10.philiphine
Kristine Hermosa 10


ramai lagi yang cantik...ni cume diantaranya...kalau selebriti favourite korang sue xsenarai,sorry ea....korang leh cadangkan pada sue,siapa yang korang rasa cantik..sebab ade sambungan untuk entri ni..so, kalau ade ape2 cadangan, ckap la ea...


sume cantik2 kan..suke tengok...:)

walau sue tak cantik macam mereka, tapi sue dah syukur dah :)

7 ulasan:

Syafiq Rosli berkata...

saya pilih rozita che wan..:)

Cikgu Suraya berkata...

hihik..melayu gak jadi pilihan yerk :)

CIK FERRA AWW berkata...

HEHE I GUESS YG MELATU, U LETAK LAH GMBR U. PROUD LAH KAT DIRI SNDIRIK

Cikgu Suraya berkata...

erk..cik ferra: kang nanti orang cakap sue perasan lak..xmo lah..huhu

cikgu fiQ berkata...

haha!korea comeL~

tyhafyha berkata...

semua cantikcantik yang menjadi pilihan hati rozita lah.. :)

Azlan Hasan berkata...

laa..patut laa dpt no 6..cuba letak gmbar cikgu suraya..memang dpt no 1..hehehe

Regards,
-Strider-

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...