derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Sabtu, 14 Mei 2011

Le Beau Monde Giveaway


Le Beau Monde Giveaway 



wahhhhh....sudah lama sangat sue xjoin ape2 giveaway kan..kali ni sue di "jerit" oleh tuan empunya blog tu sendiri untuk join..hehe...thanks tau sudi ajak sue join...lagi pun give away kamu ni menarik..sue suke,suke,suke :)

so,syarat2nya cam dibawah

1. Follow blog Le Beau Monde dan Like page Le Beau Monde..
(sudah) 


2. Buat satu entry kat blog pasal giveaway ni.. tak payah panjang-panjang pon takpe..
(ni ha..kan dalam entri dah ni..hehe)


3. Letak banner kat atas dalam entry korang, jangan lupa link ke blog ni..
(tu..kat atas tu..cantik molek dah)


4. WAJIB tag 3 orang kawan korang.. bagitau kat diorang yang diorang kena tag..
(saya tag leen,wanie dan 

5. Tinggalkan link entry korang kat comment entry ni.. comment entry ni SAHAJA ok, lain tempat tak layan..
(dah letak;)


6. Tarikh tutup penyertaan ialah pukul 11.59 malam 29 MEI 2011 iaitu hari AHAD..
(hari ni 14 mei..fuh..lom tamat agy..hehe)


so, dah ciap...mudah kan?
xperlu kos pengangkutan,sara hidup mahupun yuran..hehehhe

aci x nak selit gambar kt sini? :P


(hehehe...suke2 je kan nempek pic sndiri :P)


2 ulasan:

Cik Leen berkata...

thanks syg :)
nanti kite juin taw.
tgh wat entry pasal GA tuh. ;)

suha berkata...

haip..cik suha dtg lg hehe

cik suha ade tag awk tok 1 contest..kalo senang join la ye

http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-smart.html

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...