derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Ahad, 5 Jun 2011

Gambit saifulllah dan kontroversi hangat!

Gambit saifulllah dan kontroversi hangat? yup...memang sangat hangat, first sebab video tu.....confirm2 berunsur lucah kot..org buta je mungkin ckp xlucah, sebab xleh tengok...satu lagi, lagu xseberapa hot pun, tp video over giless...dah la...malas nak komen lebih...korang nak tahu lebih, klik SINI ... Macam2 la sekrang kan...tapi yg pasti, komen peribadi sue, sue mnyampah tengok video tu...cukup la skali tengok..mmg confirm xkn tengok da....


yg kedua, dia mengutuk bagai kt BLOGGER ...huhuuhu...mengikut tinjauan yang sue buat kt blog blogger2 lain, nampak nye si gambut ni.oppss...si gambit ni cari pasal...sebab, walaupun sue ni bukan blogger otai or blogger hebat, tapi sue percaya kata2 yg blogger tu besar kuasanya....dan xsalah rasanya andai sue cakap, naik turun artis tu, ditangan blogger gak...so, behave ar...xgitu?
an?an? an?dan ramai gak peminat asmara (shah jaszle) yang ase bengang pas tengok vid tu...




video premayin shah jaszle


entah ler..malas cakap banyak...
ape2 pun, cume nak cakap, ni MALAYSIA, bukan HOLLYWOOD :p


pic: kredit to skymania dan abg nara

4 ulasan:

Azlan Hasan berkata...

gambit saifullah tu sape??aku x kenal pun..hahaha..nmpak sgt nak cari popularati murahan nie..hehehe

Regards,
-Strider-

ahsfantasy24 berkata...

adui..
geli larh tgk pmpuan tu~
huk3 tu ja yg bley ckp~

Syafiq Rosli berkata...

haish teruk kan..rasa mcm ingt lagi..hehe..lama tak masuk ni..

msredcheesecake berkata...

CIKGU SURAYA,

MSRED BESA TNGOK AKSI TU...OMPUTEH LA...

TAPI BILA PELAKON NYE MELAYU, PENGARAHNYE MELAYU...RASA SEGAN NAK TENGOK...

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...