derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Isnin, 22 Ogos 2011

Jom join CONTEST BELLS CAFE: SEBAR & MENANG!

Salam semua...sehat x? semoga semua yang di saat ini sedang membaca entri ni sehat semuanya...hari ni sue teringin nak buat satu CONTEST la...agak-agak korang nak join x? jom la join...mudah je...

ni banner nye...

SYARAT-SYARAT CONTEST:

1.copy banner di atas dan letakkan pada side bar anda
(LIHAT CONTOH DI TEPI SIDE BAR SUE)


2. link kan ke alamat blog ni...


3. follow blog bellscafemalaysia.blogspot.com (WAJIB)
dan follow blog surayaartis.blogspot.com (jika mahu)


4. like page fb bells cafe malaysiahttp://www.facebook.com/pages/Bells-Cafe-Malaysia/194800760563435

5. buat satu entri beserta gambar makanan favourite korang,tajuk entri tu mestilah CONTEST:BELLS CAFE,SEBAR & MENANG!
dan citer serba sedikit mengenai makanan tu...


6. tag kawan untuk join.. 


7. nyatakan anda telah di tag oleh siapa..
cth:     ditag oleh~ bella cantik
(jika anda join terus tanpa di tag oleh sape2, tulis ditag oleh "owner")


tinggalkan link pada ruang komen dibawah :)




mudah je kan? so mesti korang nak tahu ape hadiah untuk contest ni kan?


hadiah pertama:( 8 hidangan percuma di BELLS CAFE + RM50 topup (digi, celcom, maxis)untuk seorang pemenang.


hadiah kedua: (1 hidangan percuma di BELLS CAFE + RM30 topup digi/celcom/maxis ) X 8 orang pemenang.




hadiah ketiga: (1 hidangan percuma di BELLS CAFE  + RM10 topup digi/celcom/maxis) X 8 orang pemenang.




hadiah misteri kepada yang membuat tempahan katering kami!
~yang pasti lumayan~


TARIKH TUTUP: 30 SEPTEMBER 2011

ANDA HANYA PERLU SEBARKAN DAN MENANG!


p/s: sebarang pertanyaan sila tanya di ruangan komen di bawah :)

Tiada ulasan:

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...