derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Selasa, 20 September 2011

demam !


saya cute kan?
nape sue demam xcomey cam ni pon??grrrrr
  demam. yup..demam..sakit kepala,selsema...sangat-sangat xlarat hari ni...kuliah tadi pun xpergi...lepas dapat hamper semalam, selsema makin menjadi-jadi, dan start rasa sengal tulang, xsedap badan..petang semalam g umah kawan, kak um..teman dia dan anaknya rayyan...lepas maghrib baru balik hostel...so, kena leter ngan encik sayang sebab sue ni degil, xsehat pun berjalan jugak, xreti duk diam2...hurm...manela sue tahu nak demam kan...xpe la..lagipun sue tau, encik sayang marah sebab sayang...kan sayang kan? huhu..

sangat- xlarat hari ni...asyik baring je...bersin lak setiap seminit umpamanya 3 kali seminit...fuhhh..siyes xselesa cam ni...mak pun selalu tepon, sebab risau anak bongsu dia ni demam...sbb kalau kat umah, mak yang jagakan lau sue demam...bestnyer.. :(

tapi yang terharunya, mak ayah datang maktab mlm tadi, lepas maghrib..bawa sue gi klinik... thanks mak, ayah..sanggup diorang datang kan... sue harap sue dapat balas segala jasa mereka...insyaallah..akan sue jaga mereka sebaik mungkin...
Onion Emoticons
kami g klinik kat depan UNISZA...swasta punya, klinik Hafizah...
doktor cakap demam biasa je,selsema..tekak pun merah2..jadi dia suh minum air putih banyak2...dan dia bagi ubat pun banyak2..

see..banyak ubat..grr...demam,selsema,sakit kepala,dan antibiotic (abaikan background cadar keanakan itu)


dan ini ubat yang harus ditelan sekali makan...5 biji...
yang xsuka adalah yang paling kecil tu..warna biru...ye.....saya tahu ia nampak comel kan? tapi sayang....yang comel tu la yang paling pahit dan kelat...melekat rasa kat lidah.....!
Onion Emoticons

tapi harus jua ditelan...dan semalam ade something nak cakap ngan encik sayang..tapi dia agak kebizian, gak apa-apalah...bukannya important.mungkin hari-hari akan datang masih ada kesempatan untuk meluahkan. gak gitu? benar kan?
huhuhu...


p/s: ape2 pun doakan sue cepat sembuh ye! sape yang demam jugak?cepat angkat tangan! 

thanks baca entri ni...:)

Tiada ulasan:

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...