derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Isnin, 26 September 2011

[GAMBAR] aku.perempuan.dan kami.


Perghhhh..tajuk  kan..kemain lg uols..nyah2 jangan jeles ok..kami perempuan.tulen gitu...haha..tetibe..xde kaitan langsung ayat...
Bukan apa...tadi,duk saje2...godek2 gambar sedara kat fb...rupa-rupanya ramai juga sepupu perempuanku sebelah mak yep...hihik...
mak sue asal besut..so sepupu2 nim ramai kat sebelah sana...sue rapat ngan family sebelah mak lebih daripada sebelah ayah walaupun sekarang kami duduk dekat ngan family sebelah ayah..erk...faham x ayat ni? ke penim? huhu..buat2 faham dah la ye...
ngan family sebelah ayah pun ade juga yang rapat..iaitu family pak su..adik bongsu ayah...

ok2..berbalik pada niat asal menulis entri ni..sebenarnya sue duk tengok2 gambar tadi, terbit lak rasa bangga...(cisss...sifat yang buruk..jgn tiru aksi ini dirumah.haha)  o...tak2...xla la sampai bangga lupa diri..cume kagum tengok..sebab sepupu2 sue nim gojes2,cantik sume...ni semua yang sepupu sebelah mak..

meh nak kenalkan ea....

tajuk: sepupu-sepupuku..ngeeeee :P

ini kak long...same umur ngan sue :)



ni lak kak ngah..24 sudaa...kak ngah & kak long tu adik beradik...

Ni lak kak ulie....tu dukung anak dia...hot mama kan...shantek!


ni lak permaisuri kelantan...hihik...x...x...name dia suri...tapi nak panggil permaisuri pun boleh...mahsuri pun bisa....dia ade blog gak...terjah jom...
http://massurierashdi.blogspot.com/

si cantik yang ni lak,kakak kepada suri di atas... kami pnggil "baby" dr kecik,smpai sekarang,..
ehem....baby boy yg dipegang tu ank sedara dia k..dia lom kawen.ehem :P

haaa..ade sorg lagi hot mama...ni kak long jugak...kakak kepada baby n suri diatas....kak long ni pun cikgu... :)



ehem...sila tutup mulut anda dulu..
saya tahu beliau cantik..hehe..
yang ni amy....muda setahun dari sue...19 :)


Tina Rash
dan yang ni kak ngah...kakak kepada baby dan suri,,,.dan merangkap adik kepada kak long...erk..korang paham x? layaaannn je la k..huhu

dannnnnnn....yang famous amos +gojes+cantek kat bawah nim, bukanlah sepupu sue,..tapi mak sedara sue....adik mak...sue panggil umie :)
dazzle :)

dan ini jua mak sedara ku yang xkurang juga gojesnye...


wahhh..best juga dikelilingi orang-orang cantik ni.....
redha je la kite yang xberapa cantik ni..tapi sue dah syukur dengan rupa sue sebegini..alhamdulillah..pemberian tuhan... :)

dan yang paling membanggakan sue adalah:
menjadi anak kepada mereka berdua :)
heart them!

p/s: xpe la kite kurang cantik pun...yang penting, hati mesti mau baik..okeeesssss....



thanks kacak & comel sekalian baca entri ni...lau suke leh tekan like kat bawah :)

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

nak kenal ngn k.long bleh.. :)

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...