derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Ahad, 11 Mac 2012

jangan menyibuk tengok iphone orang!

salam semua,...

macam ganas je tajuk entri ek? memang ganas...setuju tak kalu sue cakap, itulah kata2 yang mungkin terbit dihati kita bila orang lain sibuk nak ngendap apa yang kita buat atau msg dan sebagainya? memang rasa panas hati kan...baru je nak taip mesej syg2 cket, tengok org sebelah panjang je leher ngendap...lagi panjang dari leher zirafah...menci tau!! xpun, masa sedap2 nak post something kt FB via phone, ade jugak yang nyibuk nak tengok ape kita nak update....mesti rasa nak lempang je kan...haha...kemain garang ek...
korang mampu wat muka senyum cam sue ni time nak marah tu? haha.confirm xberjaya :P


ape2 pun, korang tahu x, skrg ni ade deal utk pelindung skrin privasi @ dlm bhsa omputeh dia,  privacy screen protector :D bukan screen protector biasa, tp melindungi privasi korang!
ViewImage.aspx
contoh screen protector....


sekarng ni U Devon Enterprise ada wat promosi tuk pemilik iphone 4 / 4s untuk dapatkan pelindung skrin privasi ni dengan harga hanya RM15! Sedangkan harga asalnya RM40...so, sbnyak 63% off!! murah kan? so ape tunggu lagi....cepat la dapatkan... pasni xde sape2 dapat tengok lagi ape korang buat...sangat2 menjaga privasi hidup anda...cehhh ayat..hehe

Ia berfungsi dengan menghalang sesiapa sahaja di luar 30 ˚ daripada melihat skrin korang, jadi korang dapat melihat sebarang video, mesej, ataupun update status fb or twitter di LRT atau dimana2 je  tanpa rasa takut sesiapa tengok dan pandang pelik pada korang sbb mmg xkan nampak ape yang korang sedang lakukan!

nak x? kalau nak privacy screen protector tu, klik sini  !!!

Tiada ulasan:

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...