derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Sabtu, 31 Mac 2012

kenangan di SK Syeksen 7

salam semua....
dari 19 mac hingga 23 mac 2012, sue kan ke SEK SEKSYEN 7,kajang...so sje menggedik nak share bbrpe pic spnjng sue kat sne....

ni masa ukur tinggi, berat, n macam2 lagi untuk assigment pj bg tugasan pengalaman berasaskan sekolah kami...

pic ni sue nampak bulaaatttttt...tidaaaaaakkk!!!!haha...tinggi sue brpe? :D



giliran dak2 tahap satu lak msuk kelas..jam: 1:10 ptg..





oh tidak!! lengan baju ni mmbuatkn lengan sue macam ahli bina badan...seb baik badan ok je..hihik..
tp kn, diorang ni lg comey..adeyy..jeles -__-



ni lak bersama my bestfren :D


yang pasti kat skolah ni ade yg best, ade yg xbest...
budak2 sangat baik...sampaikan masa sue dalam bas otw blik ke terengganu, ade murid yg call n msg tnye sue duk kt mne or dh smpai ke belum..huhu...terharu cikgu :')

tp kesian kawan sue, athirah...dia tertinggal handbag kat bawah meja kt bilik guru, bila abes je kelas, tengok2 handbag ade lg, tp beg duit da xde  -__- '
jd, kami pergi la ke balai polis kajang utk buat report...fuhhh...kenangan2..
ape2 pun, slme seminggu kt sne adelah best! 


pesanan tuk murid2: cikgu sayang korang tau...belajar elok-elok... ingat pesan cikgu....nt ade jodoh pertemuan, kite jmpe lagi :D



3 ulasan:

Cik Rose Cute berkata...

Sweetnya pelajar2 tue...cam bilik asrama jer...

man berkata...

apa khbr cikgu..heheheh

man berkata...

apa khbr cikgu

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...