derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Ahad, 18 Mac 2012

teruja nak jumpa murid-murid !

salam semua....apa khabar? sue baru je pas bayar bil broadband celcom..so dapat la on9 kan...
 
nak ngadu kt celcom boleh? kat maktab saya, line slow giler.nk bukak google je pn lambat!

ni kira short entri je...sekarang sue kat bandar baru bangi...start isnin ni sue akan ke SK syeksen 7...so, xsabar nk jmpe murid2 kat sne..huhuhu...
sape2 yang ade dekat area sini, rajin2 kan lah diri bg thu dimana anda...bukan selalu mai sini..meh2...hehe :P


dan petang ni sue nak ke taman melawati..cik fatin nak ajak gi beli barang2 peralatan melukis dan buat catan... 


kiranya kami datang ke sini ni buat tugasan di sekolah + bersiar2 jugak la..tp xbersiar2 sngat la sbb kwn kami yg duk BBB ni baru je kehilangan ayahandanya yg tercinta...takziah buat atin dan keluarga...dan mai lah kita sama2 sedekahkkan al fatihah kpd papa iaitu allahyarham hussin pakri.. al fatihah....



6 ulasan:

Cik Rose Cute berkata...

Hai! sue...sekarang mengajar kat seksyen 7 ke?...

Cik Suraya berkata...

yup...akak! akak kt ne?

the puffy clouds berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Cik Rose Cute berkata...

akak kat telok panglima garang...kalau ada masa boleh jumpa...hihihi

fiza berkata...

Singgah dari blog cik rose.

Saya dok seksyen 7. Anak saya klo masuk sek tu pon mungkin thn depan ☺☺

Selamat mengajar yer cikgu ☺☺

syahidazulkifli berkata...

hai suraya..singgah cni..=))

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...