derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Jumaat, 24 Ogos 2012

model di hari raya

assalamualaikum semua...selamat hari raya aidilfitri...walaupun dah raya ke 6, tp sempat lagi ucap kan..hehe...kemain tajuk post ek....model la sangat....model tak berbayar yang tak segan silu bergambar kat tengah jalan kat umah orang yang dikelilingi oleh orang yang tidak dikenali...huhuhuraya tahun ni rasa macam beza cket dari raya2 sebelumnya..sebab ape? ade la sebab2 sulit yang menjadi rahsia kerajaan...ngeee

raya tahun ni temanya ungu...tapi kesian..baju raya last minit bru siap..jhit manik pun xsiap sepenuhnya..bju rya kedua lak,bru siap pagi raya kedua...so,bju dah kosong,xsempat jhit perhiasan ape2...cume dapat diselamatkan kemeriahan bju raya tu yang berisiko suram tu dengan meletakkan kerongsang besar gitu kat dada bju..hehehe

cehhh....bajet model bju krung lak...heee

yg ni edit kaler cket...konon2 nak bagi menyerlah tuannye la kan..huhuk


ni kire baju raya pertama la..hehe
ni warna ungu..yg kedua lak, warna pepel..hehehhe....

ni lak yang warna pepel....kain satin kosong je...tudung lak xsempat beli...bju ni sedondon ngan mak sbb sue bli bju raya tuk mak sme cm sue...tudung tu pn kebas mak punye sbb xsmpat beli tudung raya...kasut raya pn takde..hnya baju raya je...xpe la...seb baik nama dah suraya..hahahhaa

baju ni laa....ni time dapat duit raya dari sorang kawan...gambar tu berdua...tp sje crop sbb xnk timbul fitnah bukan2 lak kan....nanti ade yang gosipkn ke ape plak...jadi,ngelak awal2...


tahun ni sedih jgk raya sbb xsempat amik gambar satu kuarga..sbb dalam kuarga smua dh kawin...tinggal sue sorang je belom..jd yang lain raya xsama2...ade yang ke sana,ade yang ke sini...jd, sue je yang ade kat umah seminggu raya...sue.mak.ayah...kami bertiga...

tapi kan....walaupun dah bukan bulan puasa (mstlh...kan dah raya...huhu)...knpe selera makan sue masih kureng ek...seharian kadang2 lupa nak makan nasi..tapi bile pikir balik,bagus jgk....leh kuruskan badan kan? mungkin kenyang msg kot...hehehe...korang yang nak kuruskn bdan setelah sumbat rendang ketupat segala jenis makanan lomak2 tu, leh cuba tips sue ni...hehehehe

p/s: ape2 pun, sue ucapkan selamat hari raya ,maaf zahir dan batin~
mane ade salah silap, maaf neh...n tolong bagi sue duit raya ...hehehe

22 ulasan:

EFEO berkata...

sangat jelas di situ kamu mmg suka warna ungu. :D

man berkata...

selamat hari raya cikgu..heheh

syahis berkata...

Sy suka purple..

syahis berkata...

Saya suka purple..

syahis berkata...

Sy suka purple..

etuza berkata...

selamat hari raya ..done follow ya. please ke blog pesona
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

etuza berkata...

selamat hari raya ..done follow ya. please ke blog pesona
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

aHmADLuFt berkata...

nice post sue.. ^_^

aHmADLuFt berkata...

NICE POST SUE.. LIKE3.. ^_^ HEHE

Rina Supian berkata...

Sy nk raya ni..heheee

Hanis MY berkata...

Salam su mestilah akak ingt lg cntiknya bj raya su suka sgt! Tuannya pun lawa, salam aidilfitri buat su n family

yana lyana berkata...

Selamat hari raya! :)

Cik Yaya berkata...

memg terserlah keungguannyer...hihi
shanteq la cikgu ni..hehe
slmt hari raya ^_^
taqbbalullah minna waminka =)

Cik Suraya berkata...

EEFO @ yup...mmg suke sngat...pepel,ungu,purple..hehe

Cik Suraya berkata...

man @ selamat hari raya man :)

Cik Suraya berkata...

syahis @ ye ke? sue pn ske pepel :)

Cik Suraya berkata...

etuza @ slmt hri rya n da follow :)

Cik Suraya berkata...

ahmadlufti @ thnks lufti :)

Cik Suraya berkata...

rina @ nk raya mne? jgn suraya je dah..hehe

Cik Suraya berkata...

kak hanis @ slmt hri raya kak...cntik ke? hehe...trme kasih :)

Cik Suraya berkata...

yana @ heee...slmt hri rya yana :)

Cik Suraya berkata...

cik yaya @ mmg ungu pom... cntik? biase je..trme kasih :)yaya pn cntik jg...pic yaya pn bju ungu..hee

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...