derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Sabtu, 30 April 2011

cikgu suraya jumpa Fatin Liyana! best!

wahhh...teruja sangat tau..sue dapat jumpa fatin liyana..atau ada juga yang panggil FL...best tau...
sue leh jumpa fatin liyana..dia memang cantik sangat...xsangka lak dapat jumpa...selama ni hanya boleh tengok kat blog dan facebook je, tapi ni betul2 depan mata...ciap boleh pegang tangan dia lagi...mesra dah macam kawan yang dah lama kenal...


cantik kan dia...
korang mesti pelik cam mana sue boleh jumpa fatin liyana ni kan?sebabnya dia ada kat indon..tapi nanti kan dia nak balik malaysia dah...

korang nak tahu cam ne sue leh jumpa dia?
sue jumpa dia malam tadi...
kan sue penat2 balik dari kem..so semalam tido awal...entah macam mana FL ni datang...kami siap g korea sama2 agy...hahahaha...peliks tol...cam mana lah leh mimpi jumpa FL...padahal semalam xdepun view pic or blog dia...*kebiasaannya hari2 view*....tapi semalam tido leh plak mimpi...adoyai....

tapi korang jangan la pk bukan2..memang la macam peliks je mimpikan perempuan kan.haha..lau mimpi ashraf muslim ke..opss..xleh2, tunang orang...hurm...haa...lau mimpikan ejan ke..xpe gak kan...hari2 mimpi ejan.hahaha...entah pape.tapi siyes mimpi sue smlam cam betol2 jumpa fatin liyana~~

p/s: kalau fatin liyana baca ni, sue segan gak weh....sampai mimpi2 dia...haha
tu pun kalau dia baca....sapa la blog sue ni kan untuk FL baca..hihi




WARNING! sue bukan LESBIAN okey! sue NORMAL!


12 ulasan:

SyedGraphiX berkata...

ceiiit. hahahaha, wat serprais jaa

sticker_getah berkata...

boleh plak mimpi perempuan ye,haha..

Qamarul berkata...

haha alololo teruknyer mimpi. haha :D

Syafiq Rosli berkata...

hehehe..untg lah..

CikHaniBhulat berkata...

alo...jumpa lam mimpi je ke...ingat kan btul2 la tadik..hum, suspen jew..baru nak jeles 18 jam...hehehe...tp untung la FL masuk mimpi =) bukan senang...

cik Dil berkata...

ceyyy..ingt jumpe btl2 td..hehe

Isteri @ Ibu Cute berkata...

Akak pun ingat Sue jumpa dia betul....Hai! Dalam mimpi jer...

xcyber berkata...

suspens jer!

Isteri @ Ibu Cute berkata...

Hai! Sue..

Akak Ada tag nama sue untuk join contest...

http://hairuliza-anakku.blogsport.com/

Sarah Khan berkata...

salam ;)

new blogger here.

bakal guru? eh,same lah kite. hihi

lorh,ingatkan betul2 jumpa FL.

http://nukilangadisbiasa.blogspot.com/

Nissa Jalaluddin berkata...

haha.pelik.tengok tarikh rasa2 FL macam ada kat indon lagi tyme tu..rupa nya mimipi...saya newbie lagi..ter inspired nk berblog sebb tgk cr penulisan honeykoyuki..best kan?..=)

ayien :) berkata...

ececehhh.ok la tu bermimpi dulu baru blh jadi nyata !

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...