derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Selasa, 13 Mac 2012

nak perkahwinan lebih bermakna?

  salam semua...

setiap orang mengimpikan sebuah perkahwinan yang indah dan berharap saat2 indah tu mampu diabadikan seeumur hidup...dan dalam merealisasikan impian ni, semestinya antara yang terpenting selain dari pilihan pelamin, hantaran, busana, konsep wedding ataupun wedding planner adalah PHOTOGRAPHER!!


sebagai contoh: ni adalah kenangan yang dah sememangnya tol2 tinggal kenangan..
ehem...tapi ni sue tangkap sendiri..bukan potogaper..huuhuu

ok2...straight to the point la kan...sue nak kongsi n perkenalkan pada korang seorang PG (photographer) yg mungkin sue xperlu perkenalkan lagi...sbb dah glamour..huhu (pening cket ayt ni)...sue suke tengok hasil kerja dia... xlain dan xbukan...pemilik PRECIOUS MOMENT PHOTOGRAPHER , el azman....  ni antara hasil kerja beliau...
 
cntik dia kan..
 

 
sweet kan?hehe

 
 
 
 


cantik2 kan...so, korang pn boleh abadikan kan kenangan korang tu macam ni jugak...
nak tahu lebih lanjut, sila terjah FB page beliau :


jgn lupa like! :)




p/s : jgn lupa like fb page sue kat sebelah side bar ni jgk..hehe

2 ulasan:

Syazwan Che Deraman berkata...

sedapnya nikah!

lawa gambar gambar tuh!

Cik Suraya berkata...

tau xpe,,,sue pn teringin...tp xkesampaian..huhu

Suami Isteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...