derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Rabu, 5 Januari 2011

PENAMPILAN PERTAMA ANAK SUE!

hai alll...ni sume sehat kan?
kali ni sue post pasal anak sue..
korang sume xtau ek yang sue dah bersuami n dah ade sorang anak??
huhu
lupa nak bagi tahu..
ni anak kami...:P


Baby of papa.jpg and mama.jpg

cute x?
mesti la cute macam mak dia kan....perasan...



 ni la, mak dia

huhuhuhuu..
entah pape la kan..tapi siyes sue gelak kot mase uat "baby" ni tadi...
oppsss...jgn pk bukan2.. uat baby ni kat http://www.morphthing.com/morph....

hahahahhahaha~


p/s: comel x anak sue?hahahaha

4 ulasan:

MAKCEK bukan NENEK berkata...

wahaha
matimati ingat sue dah ada anak .
kehkeh
rupanya 'buat' anak on9 .
hehex
cute cute mmg cm mama dia .hox

Suraya berkata...

huhu..mama dia xcute sangat pun..ikot papa dia lebih tu :)

nazihahisa berkata...

hihihi anak real nnt mesti lagi sweet.. tgl la mak dia :p

areripe berkata...

boleh pulak macam ni, thx for the info.
nak tya awat letak cikgu?
hee

http://radio-rare.blogspot.com/

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...