derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Rabu, 5 Januari 2011

rupa baru belog ada kaitan ngan ikan patin!

新しいブログのヘッダー

CiKgU sUrAyA
header baru yeay!!


salam...
hai sume..hari ni sue sempat meluangkan masa bersama belog kesayangan sue ni...
kalau tuan dia suka cantik2, *sebab tuan dia xcantik* ,mesti belog dia pun nak bagi cantik2 gak kan....
jadi hari ni sue pun melakukan aktiviti "merenovate" balik belog ni...
huhu..ayat sue cam ntah pape jep..abaikan ayat2 tu ok?
sue pilih background paling simple n uat header yang simple gak..
malah susunan widget n post juga sue uat sesimple mungkin...
ni bagi mempercepatkan loading korang setiap kali bukak belog sue ni..
xde la berat sangat dia nak loading...
kan..kan..kan?

ni pun sue ade ikut tips2 yang di berikan oleh seorang jejaka kacak yang mempunyai nama belog yang sangat terkenal dalam kalangan orang temerloh...iaitu, blog GULAI TEMPOYAK IKAN PATIN....
di mana sue terbaca post dia tentang 

Cara Untuk Meningkatkan Followers Anda


dalam entri ni beliau ade cakap, 
"pertama skali korang sebagai blogger mesti la mempunyai raut wajah yang cun bagi perempuan.. kalau tak cun, pergi buat plastik segeri cepat.. haha"

tapi,memandangkan sue bukan ketogeri diatas, sue tetap redha, dan tak pergi uat pembedahan plastik pun..bersyukur ape yang ade...huhu

jadi dengan itu, maka terhasillah rupa baru belog sue...
bukan pe, ritu pun ade terfikir lah pasal nak meringkaskan item blog ni..
tapi tadi sue terjumpa satu laman web yang menyediakan background tuk blog...
sangat2 cantik n simple...jadi sepantas kilat,sue merubah blog ni..hehehe
ayat selalu jerk nak over kan..ahahahahah

hihiihi...
jadi,sekarang sue leh senyum la tengok belog sendiri...eceh2...
(gambar hiasan:hahahaha)

terima kasih la kepada pemilik belog 

walaupun sue xmakan ikan patin, sue tetap nak ucap terima kasih kat dia sebab kira cam bagi inspirasi la pada sue..huhu..

ありがとうございます。


p/s: korang ase background, susunan widget n header kali ni makin ok ke, or yang dulu lg ok??


10 ulasan:

nub berkata...

header ceqq buruk2 ja...hahaha

Suraya berkata...

erk..header sapa?
ceqq ka hang??
fenin2..nak kena pukoi ni..hahhaa

ku izzati berkata...

cantik & simple ^^

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

boleh tahan r.. gud job..! :D

rizwan's sweetheart berkata...

smart header baru sue!!

Suraya berkata...

ku: me kasih...simple jep..:)

Suraya berkata...

meuz: thanx awak..sebab entri awak tu bagi inspirasi..hehehe

Suraya berkata...

rizwan sweetheart: me aceh kak..:)

kentangkiler berkata...

header awak cun semart hehe entry sangat menarik...of course im following u...
http://kentangkiller.blogspot.com/
singah n follow blog sy k...thankz :P

KimiCnoL berkata...

smart blog sekrng..ada mase buat kn cnol header jgk..hahaha

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...