derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Isnin, 3 Januari 2011

SUE HAPPY SANGAT!!!

 hai allll...semua sehat x???
dah mamam  belom?
semua ni ngah uat pe?mesti ngah ngadap blog sue kan....hahahhaa
mestila..lau x,korang xkn baca soalan2 diatas...huhuhuhu

aawwwwwcaakkkkk!!!!
hehehe...
saje nak main aucak..aucak..ngan korang...haa...ni pic sue hari ni..masih panas2 lagi..huhuhu
hari ni kan sue mulakan hari pertama dimaktab...
tadi pagi  ada pendaftaran bg pelajar PISMP ambilan Januari 2011...
gemok kan sue..tp xpe la..abaikan ..hahaha..
ade yang lebih penting tuk sue ceritakan...kan sue dah janji tadi kan..ingat x???
huhuhuhu

sue janji nak citer sal perkara yang membuatkan sue happy sangat hari ni....
silalihat muka sue hepi di bawah ni..


muka happy x?
sweet x?hahahaha..ni la muka budak nakal!!!
kerjanya gelak n wat lawak je..
duk dalamdewan tadi pun asyik gelak je ngan athirah..
athirah ni adalah bestfren sue kat maktab..beliau seorang yang sangat cool,penyanyang,cakna kawan, n tidak menyakitkan hati,malah sangat sporting...
n beliau lah yang selalu jadi photographer sue..huhu
cian dia..penuh memory card dia ngan pic sue..
athirah, me kasih aw....kite sayang awak!!hehee
kat bawah ni beliau....


ok2...
sue teruskan ngan citer eaaa...
hari ni, kami dapat tahu result exam sem lepas daaa....
yang sue hepinya, sue rasa cam masuk alam lain jap...
korang tahu lah sue jenis cam mana kan..bukan kaki study..
n lagi satu, mse exam sem lepas, pagi kol 2 bru study...n esoknya kol 8 g jawab exam..hahahaha
macam *&&%^&%^ je kan....

tapi yang sue xsangka, result sue sem ni, 3.66.....(xde niat pun nak menunjuk,cuma kongsi gembira)
PERGHHH...xpenah lagi sue dapat macam tu...sebab sue bukan bodoh,cume kurang pandai...
sem 2 hanya dapat 3.35 jep...
tbe2 naik cam tu, terkejot la..lau sue study bagai nak rak, lain la kan...
huhuuu..syukur....alhamdulillah...
tapi pointer keseluruhan xla tinggi sangat...rendah jep... just 3.46 jep.....


peace!hahaha
pic ni xde kaitan ngan result k..huhuhu

......................................

lagi satu hepinya sue hari ni kerana, tadi bukak nuffnang taw..slme ni asyek tengok, rm0.00...so tadi bukak tengok2, rm 0.25.....huhu..walau 25 sen jep,sangat bernilai bagi sue sebab xpernah dapat pun..asyek tengok orang lain jer dapat....:(
tapi hari ni, 25 sen mampu menggembirakan insan yang ntah pape ni..hihihihi
 klah..tu je nk kongsi..hehehehehe


p/s: sila komen tentang kegembiraan sue ni..nanti sue belanja makan angin~~~~~

2 ulasan:

rizwan's sweetheart berkata...

wahhh... tahniah sue!!! banyak2kan syukur... semoga terus sucsee... takmolah belanja makan angin... nak sue belanja MARS... :))

KimiCnoL berkata...

tahniah sue..keep the success k..goodluck 4 new sem..hehe

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...